Sport

2013.12.04. 10:56

Aluinvent-DVTK: a keddi esti érkezés

Mechelen - Délelőtt dobóedzés, este pedig Európa Kupa meccs az Aluinvent-DVTK-tól.

Mechelen - Délelőtt dobóedzés, este pedig Európa Kupa meccs az Aluinvent-DVTK-tól.Kedden késő este érkezett meg Belgiumba a diósgyőri női kosárlabdacsapat a ma esti, az E-csoport 5. fordulójában sorra kerülő összecsapásának helyszínére, pontosabban Mechelen városába, mert a Lotto Young Cats elleni Európa Kupa összecsapásukat ettől a várostól 6 kilométerre, a Sint-Katelijne-Waver nevű kisebb településen fogják játszani.

Mivel a piros-fehérek csak kedden 14 óra után indultak el Miskolcról, ennek a napnak a délelőttjén még edzést tartott a csapatnak Peresztegi Nagy Ákos vezetőedző. A tegnapi tervezett program esti óráiban volt egy kis csúszás, amit még Budapesten szedett össze a DVTK, ugyanis a csapatot szállító légitársaság gépének kiürülését, a ,,kellemes decemberi szélfuvallatban” a kifutópálya betonján szemlélhette végig a Belgiumba tartó utasok. Köszönhetően annak, hogy az előzőleg Rómában járt repülőről az utolsó utas 10 perccel a Charleroiba induló járat tervezett startja előtt kászálódott le. Erre a plusz negyedórára rakódott még rá néhány perc már a belga város repterén, ahol a Charleroi és Mechelen közötti buszos utaztatással megbízott Rudi nevű sofőr elsőre nem tudta elhagyni a társas gépjárművel a fizetős parkolót, mert a díjfizetéskor nem kalkulált a repülőgép késésével. Ez utóbbi miatt újabb pénzt kellett rátetetnie a plasztik kártyájára, hogy a parkolóból kifelé menet, a sorompó felnyíljon, ám ennek érdekében kétszer kellett fordulnia a reptéri fizetős hely és a busz között, mert elsőre a gépjárművön hagyta a plasztik kártyáját...

A csapat végül kedden este 10 óra után nem sokkal megérkezett a szálláshelyére, amelynek közvetlen szomszédságában Bukovszki Mónika megtalálta azt a berendezési tárgyat az utcán, amelyet az egyik online piactér a reklámjában keres. Hazavinni azonban aligha fogja tudni a köztéri bútorzatot, a sok ok közül elsősorban a tárgy súlya és mérete miatt...

Szerda délelőtt

De nem is ezért jött a csapat, hanem a győzelem megszerzéséért. Ennek jegyében délelőtt a szálláshelyen videós (dvd-s) taktikai értekezletet tartott a játékosoknak Peresztegi Nagy Ákos vezetőedző, 11 órától pedig a meccs helyszínén, dobóedzés szerepelt a programban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!