Sport

2013.10.29. 14:00

Milánóban hangolt Wendenre Éltető Daniella

Éltető Daniella egyhangú pontozással nyert a WFC világszövetség milánói nemzetközi tornáját.

Éltető Daniella egyhangú pontozással nyert a WFC világszövetség milánói nemzetközi tornáját.A K-1 szabályrendszerében, a -65 kilóban szerepelt tokaji lány a 24 éves olasz Sara Bernardellit verte a fináléban. Éltető az Észak-olasz városban a Magyar Shindokai-kan Karate Szövetség válogatottjának tagjaként szerepelt: a profik szabályrendszere szerint, védőfelszerelés nélkül küzdött.

A hatodik

- Az ellenfelemet nem hagytam kibontakozni, a kezdetektől fogva irányítottam a meccset – mondta a 18 esztendős sportoló. – Az volt a stratégiám, hogy ízekre szedjem Bernardelli védekezését. A rúgásaimat azonban végig állta és tűrte a fájdalmat, így nem tudtam ko-val befejezni a a háromszor két perces meccset. Sikeremmel begyűjtöttem hatodik világbajnoki címemet is.

Éltetőre hamarosan újabb komoly megmérettetés vár: november 16-án a németországi Wendenben már a K-1-es profi világbajnoki övért lép a kötelek közé.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!