Sport

2013.10.04. 15:09

DVTK vs. MSE - Lakatos kövesdi sikert vár

Nagy érdeklődés előzi meg a szombaton 16 órakor kezdődő DVTK – Mezőkövesd NB I-es labdarúgó meccset.

Nagy érdeklődés előzi meg a szombaton 16 órakor kezdődő DVTK – Mezőkövesd NB I-es labdarúgó meccset.

A matyóvárosiak védője, Lakatos Béla korábban a diósgyőrieknél szerepelt, most pedig az NB I újoncánál szolgál.

– A DVTK-ban két és fél évet húztam le, Mezőkövesden pedig immáron három év fél esztendeje focizom – kezdte a 29 éves játékos, majd hozzátette: – Miután Kövesdre kerültem, az NB II-ben kétszer csaptunk össze volt egyesületem csapatával és emlékezetes maradt számomra, hogy mindkétszer mi nyertünk: szám szerint 3-1-re és 1-0-ra, de ekkor a diósgyőriek nyerték a bajnokságot. Most sajnos nem lehetek majd társaim között, mert a közelmúltban porcműtéten estem át, a beavatkozást Székesfehérvárott végezték el a jobb térdemben és az orvosok szerint csak két hónap múlva szerepelhetek újra, így csak a lelátón foglalhatok helyet.


[poll id="516"]


Csak egy meccs

Lakatos Béla szerint a szombati találkozó is csak egy meccs – bár kétségkívül fontos 90 perc lesz.

– Mi győzni megyünk Diósgyőrbe – közölte a kövesdiek tagja. – Mi idegenben már Kecskeméten és a Budapest Honvédnál is bebizonyítottuk, hogy van bennünk tartás, az említett meccseken 6 pontot kaszáltunk és 8-2-es gólkülönbséget értünk el. Most is stabil védekezést és bátor játékot várok a fiúktól. Nem szabad berezelnünk a várhatóan nagy közönségtől és azt sem engedhetjük meg magunknak, hogy a DVTK nyomást gyakoroljon ránk. Megítélésem szerint nagyon sokat számít majd az első gól, hiszem és tudom, hogy ezt mi szerezzük meg, mert az ellenkezőjére gondolni sem merek. Társaim most szép feladatot kaptak: az különösen motiválja őket, hogy bevegyék a Diósgyőr öt forduló óta érintetlen kapuját.

A védő bátran vállalkozott a tippelésre, közölte, hogy 2-0-ra nyernek.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!