Sport

2013.07.31. 13:48

Ózdi KC: két távozó, két érkező

Ózd - Egyelőre két távozóról és két érkezőről lehet beszámolni az Ózdi KC keretével kapcsolatban.

Ózd - Egyelőre két távozóról és két érkezőről lehet beszámolni az Ózdi KC keretével kapcsolatban. A 2013/2014-es NB I/B-s bajnokságban már nem a piros-kékeket erősíti majd a kapus Teremy László, valamint az átlövő Hangos Dávid, akik egyaránt munkahelyi problémák miatt döntöttek a távozás mellett. Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Teremy helyére a klub leigazolta a szintén saját nevelésű György Gábort, valamint a hét elején Nyikes Csaba is csatlakozott a kerethez. Az átlövő poszton bevethető játékos korábban megfordult a DKC-Miskolc és az Mezőkövesd együttesében, az NB I-es múltját az előttünk álló idényben Ózdon kamatoztathatja.

Az Ózdi KC junior keretéből kiöregedett játékosok is a felnőtt kerethez csatlakoztak, így Bárdos Péter, Kovács Dávid és Szakál Dániel is a nagyok között bizonyíthat a soron következő bajnokságban. Szakál György vezetőedző a bajnoki rajtig hátralévő időszakról elmondta: a felkészülés elején a fizikális munkán lesz a fő hangsúly, majd ezután a formálódó együttest több edzőmérkőzésen is láthatják majd a szurkolók. Fix, lekötött edzőmérkőzés azonban még nem szerepel a programban, de az biztos, hogy az ÓKC a hagyományos, hazai rendezésű tornáját is megtartja.

ÉM-ME

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!