Sport

2013.06.05. 16:46

Hatodik hely a jamboreeról

Miskolc - A Miskolc VSI Aprómacik csapata a múlt hét végén Sopronban a leány kosárlabda U12-es országos jamboreen szerepelt, amelyen az elmúlt évektől eltérően ezúttal nem osztottak különböző érmeket, a 16 résztvevő csapat minden tagja aranyszínű medált kapott a tornazárón, amelyen eredményhirdetés is szerepelt a programban.

Miskolc - A Miskolc VSI Aprómacik csapata a múlt hét végén Sopronban a leány kosárlabda U12-es országos jamboreen szerepelt, amelyen az elmúlt évektől eltérően ezúttal nem osztottak különböző érmeket, a 16 résztvevő csapat minden tagja aranyszínű medált kapott a tornazárón, amelyen eredményhirdetés is szerepelt a programban.A résztvevők viszont – akiket a döntőt megelőző területi selejtezőkön elért eredményeik alapján osztottak be az országos jamboree csoportjaiba – végig tisztában voltak azzal, hogy kinek milyen számszerű eredményre váltható át a teljesítménye. Ez alapján pedig az MVSI Aprómacik csapata a hatodik helyet szerezte meg, miután három vereséget szenvedett és egyszer nyert.

  • Csoportmérkőzések: MVSI Aprómacik – Szekszárdi Fürge Rókák 54-56, Soproni Darazsak – MVSI Aprómacik 42-47, MVSI Aprómacik – Csata Csillagok (Budapest) 25-63.
  • Helyosztó: MVSI Aprómacik – Török Sasok (Budapest) 40-62.
  • A miskolci csapat legjobbja Kecskés Karina lett.
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!