Sport

2013.06.01. 15:02

Futás, túrázás, bringázás a Bükkben

A 21. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny futószámaira a kedvezményes előnevezés május 27-én, éjfélkor lezárult.

A 21. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny futószámaira a kedvezményes előnevezés május 27-én, éjfélkor lezárult.250-nél is több sportember regisztrált első körben, megkönnyítve ezzel a rendező Marathon Club SE tagjainak munkáját. Őket és természetesen a helyszínen nevezőket, kísérőiket is várják június 8-án, szombaton, Miskolcon, a Majális-park, Királyasztalnál kijelölt „erdei stadionban”!

Teljesítménytúrára fel!

A rendező egyesület idén első alkalommal kínál teljesítménytúrát is a Miskolcra ellátogató sportembereknek, a futók családtagjainak. Fontos információ, hogy a teljesítménytúrázók a helyszínen - a verseny napján 7.30-tól - az előnevezéssel megegyező nevezési díjért jelentkezhetnek a 15 és 30 km-es távokra. A túrák „levezénylésében” a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Természetjáró Szövetségben profi partnerre találtak a házigazdák, így minden adott a csodálatos Bükk-hegység szépségeinek felfedezéséhez. A túrákat teljesítők egyedi kitűzőt és emléklapot kapnak.


A túrák útvonalai

Kis zöld kör 15 (táv 15 km):

Királyasztal - Chinoin - Gulicska - Fehérkőlápa th. -Lillafüred - Hámori tó - Lencsés - Nagy -Galya - Kis - Galya - Ortás rét - Vadaspark - Királyasztal.Garadna 30 (táv 30 km):

Királyasztal - Chinoin - Gulicska - Fehérkőlápa th. -Lillafüred (sétány) - Vesszős - Borókás-teber - Sebes-víz - Garadna - Csókás - Andókút - Ortás rét - Vadaspark - Királyasztal. 

Két keréken, négy távon

A 2. Maratoni Hétvége második napján, június 9-én, vasárnap a 2. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros rangsoroló verseny kínál megmérettetési lehetőséget a sportág szerelmeseinek.

További részleteket a www.hegyimaraton.hu és a www.miskolcmaraton.hu honlapokon lehet megtudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!