Sport

2013.06.03. 00:28

DVTK vs. Pápa - Edzői nyilatkozatok

"G<em>örcsösen kezdtünk, de fokozatosan lazultunk és megmutattuk, hogy van ebben a csapatban fantázia</em>" - nyilatkozta Kovac Zoltán a Diósgyőri VTK Pápa elleni mérkőzése után.

"Görcsösen kezdtünk, de fokozatosan lazultunk és megmutattuk, hogy van ebben a csapatban fantázia" - nyilatkozta Kovac Zoltán a Diósgyőri VTK Pápa elleni mérkőzése után.Kovac Zoltán (Diósgyőri VTK): - Az első húsz percben a Pápa meglepett bennünket. Bátran és pontosan futballozott és látszott, hogy mindent elkövet a győzelemért. Mi görcsösen kezdtünk, de fokozatosan lazultunk és megmutattuk, hogy van ebben a csapatban fantázia. A szünet után jelentős fölénybe kerültünk, több gólszerzési lehetőséget is kialakítottunk, mégis a vendégek szereztek vezetést, de a sors igazságot szolgáltatott nekünk.

Tóth Bálint (Lombard Pápa TFC): - Öt napot dolgoztam a csapattal, eközben elsősorban mentálisan kellett felrázni mindenkit. Valamennyi néző láthatta, hogy küzdelmes és jó iramú mérkőzésen harcoltuk ki NB I-es tagságunk meghosszabbítását. Büszke vagyok a fiúkra, és arra, hogy nyártól is az élvonalban küzdhetünk.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 30. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Lombard Pápa TFC együttesét fogadta vasárnap 16.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!