Sport

2013.06.19. 17:49

Az Union Berlin kapusa Miskolcon?

Miskolc - Középhátvéd érkezett tesztelésre a miskolci piros-fehérekhez.

Miskolc - Középhátvéd érkezett tesztelésre a miskolci piros-fehérekhez.A DVTK NB I-es labdarúgócsapatának szerda délelőtti foglalkozásán nem bukkant fel új arc azokon kívül, akik kedden is a szakmai stáb iránymutatásai szerint dolgoztak. Amint azt reggel megtudtuk, Michal Hanek azért volt hétfőn Lengyelországban, hogy megpróbálja rendezni ügyét korábbi csapatával, a Polonia Bytommal.

A helyszínre kiérve azt a tájékoztatást kaptuk, hogy mivel a játékosok kemény munkát végeztek délelőtt, így egyáltalán nem lesz szerdán második foglalkozás.

Nem sokkal 17 óra előtt újabb próbajátékos érkezett az Andrássy útra, egy cseh védő, Radek Dejmek, akivel Bene Ferenc pályaedző azért még megcsinált egy átmozgató edzést. A 25 esztendős középhátvéd megfordult Belgiumban is, legutóbb a cseh I. osztályú Marila Příbram csapatában szerepelt kölcsönben.

Portálunk úgy értesült, hogy a kapusszűkében lévő DVTK megnézheti az 1. FC Union Berlin német hálóőrét, Marcel Hötteckét is.

Időközben befutott egy szerb légiós, Zoran Kostić is, aki legutóbb Kazahsztánban futballozott. A középpályás Kostić csapattársa volt a szerb Borak Cacak csapatában a szintén Diósgyőrben lévő brazil középhátvédnek, William Rocha Alvesnek, valamint pályára lépett a kazah FK Aktobe színeiben a Kecskeméti TE ellen az Európa Ligában. Ekkor a kecskemétiek vezetőedzője a DVTK jelenlegi trénere, Sivic Tomislav volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!