Sport

2013.05.27. 22:14

PMFC vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"Mentálisan még fejlődnünk kell, hogy higgyünk magunkban" - nyilatkozta Kovac Zoltán a pécsi vereség után.

"Mentálisan még fejlődnünk kell, hogy higgyünk magunkban" - nyilatkozta Kovac Zoltán a pécsi vereség után.Lőrincz Emil (PMFC): – Az első félidőben jól játszottunk, kettő-nullás előnyre tettünk szert. A második félidőben kijött, hogy a Diósgyőr jó képességű játékosokból áll. A csapat azonban ekkor is szervezett volt, csúszott-mászott mindenki a pályán, és ekkor is voltak lehetőségeink a gólszerzésre. Nehéz meccs volt.

Kovac Zoltán (DVTK): – Gratulálok a Pécsnek a sikerhez, ők az első perctől az utolsóig hittek magukban. Mi igazán a második bekapott gól után kezdtünk el focizni. A második félidőben uraltuk a mérkőzést, lehetett volna kettő-kettő, vagy kettő-három, de a Pécs jól, veszélyesen kontrázott. Mentálisan még fejlődnünk kell, hogy higgyünk magunkban. Vasárnap megpróbáljuk ezt a vereséget helyrehozni. Természetesen örülök Rudolf Gergely első góljának.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 29. fordulójának zárómeccsén a Diósgyőri VTK gárdája Pécsen vendégszerepelt hétfőn 18.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!