Sport

2013.05.25. 12:25

Lehet egy kicsit őrültködni

A szezonnyitó Eger Rallyn, majd két héttel ezelőtt hazai környezetben is tökéletes hétvégét produkált Kazár Miklós. A Citroen Xsara WRC-vel induló címvédő két győzelemmel, maximális pontszámmal vezeti az idei rallybajnokságot.

A szezonnyitó Eger Rallyn, majd két héttel ezelőtt hazai környezetben is tökéletes hétvégét produkált Kazár Miklós. A Citroen Xsara WRC-vel induló címvédő két győzelemmel, maximális pontszámmal vezeti az idei rallybajnokságot. Mikinek ehhez a rajthoz tökéletes koncentrációra volt szüksége mindkét viadalon, most viszont eljött a lazítás ideje. A Maximmun Racing Team pilótája vasárnap a rallycross EB nyírádi futamán ül ismét autóba. Egy meghívásnak tesz eleget, aminek minden percét élvezni szeretné.

- Öt rallyst hívott meg a rangos eseményre a szakágvezetőnk - árulta el a részleteket Kazár Miki. - Természetesen számomra is nagy megtiszteltetés, hogy néhány betétfutam erejéig részese lehetek az Eb-futamnak. Teljesen lazán, feszültség nélkül ülhetek be az autóba. Hogy milyenbe? Egy EVO IX-es Mitsubishit fogok terelgetni Nyírádon. Végre nem kell íven haladni, nem kell őrült versenyt vívni a másodpercekkel, lehet egy kicsit bolondozni ezen a napon. Szeretném élvezni ezt a lehetőséget, és a nézők kedvéért a látványra fogok törekedni. Egész biztos, hogy sokan lesznek a stadionban, ezért mindenkinek hatalmas élményben lesz majd része.

Kazár Miki az örömautózás mellett természetesen szurkolni fog a magyar rallycrossosoknak, akikkel quados múltjából kiindulva nagyszerű kapcsolatot ápol.

- Mózerral, Harsányival és Káraival is jó kapcsolatot ápolok, csak tisztelettel és barátsággal beszélhetek róluk. Nagyon drukkolok nekik, hogy jó eredményt érjenek el hazai környezetben - folytatta Kazár Miki. - A pályát ismerem, nem kell nagyon bemutatni, jó poén és remek vasárnap elé nézek. Lesz még egy érdekesség, hiszen Petter Solberg korábbi rally világbajnokkal versenyezhetek együtt, ami szintén nagy megtiszteltetés. Úgy tudom, hogy a norvég kiválóság egy Lada VFTS-ben fog ülni. Úgyhogy látványban szerintem nem lesz hiány, én pedig boldog vagyok, hogy egy ilyen rangos eseményen képviselhetem a rally szakágat. És egy kicsit bolodkodhatok is...

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!