Sport

2013.05.17. 10:32

DVTK vs. KTE - Hány pontja van a Diósgyőrnek, és mennyi a Kecskemétnek?

A labdarúgó NB I 28. fordulójában a DVTK a KTE együttesét fogadja vasárnap 16.30-tól.

A labdarúgó NB I 28. fordulójában a DVTK a KTE együttesét fogadja vasárnap 16.30-tól.A Diósgyőri VTK – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano összecsapás előtt Kovac Zoltán, a hazaiak vezetőedzője a következőket mondta:

- Volt pár döntetlenünk mostanában, de ahogy megy a hajó ebben a viharban, a játékosok jól reagáltak, a Ferencváros és Debrecen elleni meccsek nekem győzelemmel érnek fel. A jó Isten sem egy nap alatt teremtette a világot, neki is kellett hét nap, és hol vagyunk mi tőle, nekünk több idő kell ahhoz, hogy egy jó csapatot építsünk. Nem vagyunk mi a Videoton vagy a Győr szintjén, és itt hagy ragadjam meg az alkalmat, hogy gratuláljak a bajnokcsapat, az edzőjüknek, mindeninek, aki hozzá tett valamit a sikerhez, mert hosszú út végén érték el, amire vágytak. Ami pedig a Kecskemét elleni összecsapásunkat illeti: meg kell nézni, hogy hány pontunk van nekünk, hány pontja van a Kecskemétnek, és tisztábban tudjuk látni az erőviszonyokat. Nem lehet kijelenteni, hogy mi jobb csapat vagyunk tőlünk, és nyerni fogunk. De persze győzni szeretnénk, ám ott van az ellenfél is, akik biztos, hogy nem azért jönnek ide, hogy kikapjanak. Kemény meccs lesz, a KTE csapatként működik, jól fociznak, jól kontráznak. És mivel a Diósgyőr ellen mindenki motiváltabb, mert mi felfújjuk magunkat, így nagy skalpnak számítunk mindenki együttes számára. Szerénynek kell lennünk, alázattal kell játszanunk.

ÉM


[poll id="393"]


Túl vannak sztárolva

Kovac Zoltán csapatának soros bajnokija előtt a magyarországi és a Nyugat-európai helyzetet is összevetette, és ennek során a túlsztárolt játékosokról is szót ejtett. Erről bővebben a szombati Észak-Magyarországban lehet olvasni.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!