Sport

2013.05.04. 16:28

DVTK vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

"<em>A múlt heti meccshez képest előre léptünk játékban, de amit szeretnék, attól azért még messze vagyunk</em>" - nyilatkozta Kovac Zoltán a Diósgyőri VTK Debrecen elleni 3-3-as döntetlenje után.

"A múlt heti meccshez képest előre léptünk játékban, de amit szeretnék, attól azért még messze vagyunk" - nyilatkozta Kovac Zoltán a Diósgyőri VTK Debrecen elleni 3-3-as döntetlenje után.Kovac Zoltán (DVTK): – Az utolsó percekben is lőhettünk volna gólt, de a Debrecen jó csapat, ezt láthattuk. A 3-3-nak örülök, mert 1-3-ról lett ennyi, de annak nem, hogy nem tudtunk nyerni. A múlt heti meccshez képest előre léptünk játékban, de amit szeretnék, attól azért még messze vagyunk.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): – Izgalmas, változatos mérkőzés volt, kicsit csalódott vagyok, úgy érezem, hogy 2 pontot itt hagytunk. 3-1-nél uraltuk a játékok, a hazai együttes nem tudott mit kezdeni velünk. A 11-esnél hibáztunk, ez felhozta a DVTK-t, és a szögleteket sem védekeztük le jól. A meccs utolsó góljáról nem tudom megítélni, hogy bent volt-e vagy sem, de ettől függetlenül meg kellett volna nyernünk a mérkőzést.



A labdarúgó OTP bank Liga NB I. 26. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a DVSC-TEVA együttesét fogadta szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!