Sport

2013.05.09. 11:48

19. Mojito Lemon Miskolc Rally - Kétségek között Hagymási

Néhány órával a Miskolc Rally kezdete előtt óriási bajban van a Hagymási László-Laczkó László páros.

Néhány órával a Miskolc Rally kezdete előtt óriási bajban van a Hagymási László-Laczkó László páros.

A Speedy MSE kettőse Egerben folyamatosan technikai hibával küzdött, és a baj okát a mai napig nem tudták felderíteni. Meglátásuk szerint a hibátlan BMW E36-nak abszolút értékelésben az első harmincban lenne a helye, ám korántsem biztos, hogy ezt az előttünk álló hétvégén be is tudják bizonyítani.

– Az időnk nagy részét autószereléssel töltjük. Jelenleg kétséges, hogy ott tudunk-e lenni a rajtnál, a programozó pad mellett számtalan szakember igyekszik kideríteni a hiba okát. Tavaly semmi baj nem volt az autóval, Eger óta viszont valami nincs rendben. A legnagyobb probléma az, hogy egyszerűen nem tudjuk, hogy hova nyúljunk – kesergett Hagymási László.

Kazincbarcikai lévén a 19. Mojito Lemon Miskolc Rally szinte hazai pályának számítana a pilótának. Számára a pénteki bejárás is elegendő lenne ahhoz, hogy megfelelően felmérjék a rájuk váró feladatokat. Mint mondta: gyermekkora óta számtalanszor járt már ezeken az utakon, hóban versenytempóban is végig haladt már rajtuk és számára a sötét sem szolgálna kuriózumként.

– A helyismeret óriási előnyt jelent majd a térségben élő párosoknak. A verseny már szombaton éjszaka eldőlhet, mert a legkisebb hiba is végzetes lehet. Aki nem figyel oda, az nagyot bukhat, ezt pedig a szó szoros értelmében is lehet érteni. Egy kiadós eső pedig még tovább bonyolítaná a helyzetet. Nagyon bízom benne, hogy ennek az élménynek mi is a részesei lehetünk, és kategóriánkban ott tudunk lenni a dobogón – zárta gondolatait a pilóta.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!