Sport

2013.04.26. 13:43

Négy diósgyőri indul a kötött ob-n

Daher Michel ezt az országos bajnokságot is kihagyja – a tanulás miatt.

Daher Michel ezt az országos bajnokságot is kihagyja – a tanulás miatt.A kötöttfogású birkózók idei felnőtt országos bajnokságát vasárnap rendezik meg, Cegléden. A viadalon négy diósgyőri sportoló lép majd szőnyegre, Juhász Bence (55 kg), Kiss Bence (66 kg), Bacsó Alex (120 kg) és Deák-Bárdos Mihály (120 kg).

– Azért csak négy versenyzővel kelünk útra szombaton, mert Pászti Tominak sajnos eltört a keze, Daher Michel pedig tanul, az érettségijére készül – tudtuk meg Repka Attilától, a Diósgyőri BC vezetőedzőjétől. – Utóbbi indokot persze értem, és kénytelen vagyok elfogadni, hiszen Michel az orvosi egyetemre készül, és ez sok tanulással jár, de ugyanakkor nagyon sajnálom, mert neki érmes esélyei lettek volna a súlycsoportjában. Sajnos, a tanulásba való beleerősítés miatt ő már a múlt hétvégi, junior ob-n sem állt rajthoz, és a birkózás oldaláról megközelítve ezt a döntést, ezt lehet mindennek nevezni, csak jónak nem. De, hogy azokról is szót ejtsek, akik indulnak és jó eredmény várható tőlük: Deák-Bárdos Mihály most is a súlycsoportjának a favoritja, neki nyernie kellene, míg a másik éremesélyesünk Juhász Bence, aki ha jó napot fog ki, akkor akár nyerhet is, de egy érem mindenképpen benne van.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!