Sport

2013.04.22. 09:41

Kannibalizmus a pályán: Suarez ismét harapott

Valami nem stimmel a Liverpool futballistájával. A Chelsea elleni rangadón Ivanovic karjába harapott bele. Ajtót mutathatnak neki a klubnál.

Valami nem stimmel a Liverpool futballistájával. A Chelsea elleni rangadón Ivanovic karjába harapott bele. Ajtót mutathatnak neki a klubnál.

Ismét harapós kedvében volt Luis Suarez, az FC Liverpool uruguay-i csatára a Chelsea elleni vasárnapi bajnokin. A mérkőzés 74. percében egy hazai támadást követően beleharapott az előle tisztázó Branislav Ivanovic karjába.

A nehezen értelmezhető jelenetsort több, a klub kötelékébe tartozó veterán labdarúgó és menedzser is bírálta, mondván felelnie kell a sportszerűtlen megmozdulásért. Ugyanakkor Steven Gerrard, a vörösök csapatkapitánya védelmébe vette csapattársát, mondván egy feszült hangulatú meccsen előfordulhat egy-egy ilyen megmozdulás.

A játékos tettéért bocsánatot kért a mérkőzés után és mint mondta, hajlandó találkozni a Chelsea labdarúgójával, hogy ezt személyesen is megtegye.

Suarez nem első ízben kerül rivaldafénybe hasonló eset miatt. Még korábban az Ajax játékosaként harapott ellenfelébe egy holland bajnoki rangadón. A legnagyobb vele kapcsolatos botrány azonban mégis az Evra-val szembeni rasszista kijelentése volt a tavalyi szezonban, ezt követően eltiltást és 40 000 fontos büntetést kapott.

A 2-2-es eredménnyel záruló eredmény éppen az uruguay-i góljával lett döntetlen, a 97. percben talált be a Chelsea kapujába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!