Sport

2013.04.04. 11:14

Egerben vitézkedhetnek Fábiánék

Újonnan épített Lada VFTS-sel vág neki a szezonnak a debreceni páros.

Újonnan épített Lada VFTS-sel vág neki a szezonnak a debreceni páros.A ralisportban jól ismert WRC-k után talán a legnépszerűbb típussal, egy Lada VFTS-sel versenyez a Fábián Dániel, Oláh Róbert páros. A debreceni duó 2009-óta az ország északi régiójában működő B.A.Z. Megyei Rallysprint Bajnokság futamai mellet a sok nézőt vonzó dunántúli versenyeken is rajthoz állt. A Fábián, Oláh páros a B.A.Z. megyei versengésben már futamgyőzelmet is aratott, ám a legbüszkébbek a 2011-ben elért abszolút összesített 6. helyre, ami egyben a kategória 3. helye is volt. A tavalyi esztendőben az összetettben a technika ördöge egy hellyel letaszította a debreceni ralisokat a dobogóról.

A hajdúsági duó ebben az évben az országos RTE sorozatban vesz részt, aminek az első fordulóját a hétvégén Egerben rendezik. Ezen a futamon, – a fáradhatatlan szerelőpárosnak, Számel Péternek és Báthori Tamásnak köszönhetően – már egy frissen épített, új Lada VFTS-sel állnak rajthoz Fábiánék. Az Eger Rallyra 200 nevező regisztrált, ismert és feltörekvő, hazai, illetve külföldi versenyzőpárosok is indulnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!