Sport

2013.04.28. 10:44

A feltámadás nem ért pontot

Negyven percen keresztül az történt a pályán, amit a vendégcsapat akart a férfi kézilabda NB I/B. Keleti csoportjának 19. fordulójában.

Negyven percen keresztül az történt a pályán, amit a vendégcsapat akart a férfi kézilabda NB I/B. Keleti csoportjának 19. fordulójában.Ezután viszont az Ózdi KC nagy hajrába kezdett, ledolgozta a hatgólos hátrányát, és kiegyenlített. A végén viszont a Nyíregyháza újítani tudott, így a szabolcsiak minimális különbségű győzelemmel zárták a férfi kézilabda NB I/B., 19. fordulójának ózdi mérkőzését.

Ózdi KC - Nyíregyháza-Nyír-Komplett 31-32 (15-17)

Ózd, 300 néző. V.: Herczeg, Südi.

Ózdi KC: Losonczi - Kocsis R. (3), KOSCSÓ Á. (8), Kocsis Cs. (-), Panyi (1), Scitovszky T. (1), LÁZÁR S. (5). Csere: Teremy (k), Papp G. (3), Harkó K. (1), Barta D. (2), Kóródi K. (1), Hangos D. (5), Scitovszky R. (1). Edző: Lakatos László. Nyíregyháza-Nyír-Komplett: Tamási - Erdős Z. (3), Tarnavölgyi (4), Varga L. (4), Braun B. (-), Bursac (3), VASAS GY. (8). Csere: GADNAI (k), KOLLER (9), Kovács Á. (1), Szűcs B. (-). Edző: Bartha Dénes.

Lakatos László: - Az egygólos vereség mindig az edző felelőssége, így természetesen ezt is magamra vállalom. Úgy gondolom, hogy nem tudok tovább segíteni az egyesületnek, ezért befejezem a munkát. Ez egy jobb csapat, mint amit a tavaszi eredményeink mutatnak, remélem az utódom ezt majd ki is hozza a fiúkból.

Bartha Dénes: - A hatgólos vereségünk egy kicsit elaltatott bennünket, így a hazaiak visszajöttek a mérkőzésbe. Az izgalmas hajrában azonban megszereztük a két pontot, Ózdon nyerni pedig mindig nagy eredmény, így természetesen boldog vagyok, hogy életben tartottuk dobogós álmainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!