Sport

2013.04.29. 08:52

A csapat legeredményesebbje marad a Diósgyőrnél

Brittainey Raven a 2013/14-es szezonban is a WF-DVTK kosárlabdacsapatának játékosa lesz.

Brittainey Raven a 2013/14-es szezonban is a WF-DVTK kosárlabdacsapatának játékosa lesz.A 25 éves amerikai kosaras, Brittainey Raven a 2012/13-as magyar élvonalbeli bajnokság egyik legeredményesebb és legértékesebb játékosa a következő szezonban is a Work Force-DVTK csapatának tagja lesz. A 182 centiméteres, 2-3-as posztokon bevethető kosarasnak a menedzserével ugyanis sikerült megállapodnia Szabó Tamásnak, a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatójának, így a kitűnő képességű sportoló újabb 1 éven át lesz a piros-fehéreké.

A diósgyőri klub ügyvezetője által szombaton éjszaka kiadott közleményből kiderült, hogy Ravennek több kérője volt, de ennek ellenére a Diósgyőrt választotta.

,,Mivel a következő szezonban szeretnénk döntőbe jutni a magyar bajnokságban, és az Európa Kupában is komoly feladatok várnak ránk, nagyon fontos volt ez a megállapodás. A következő hetekben tovább dolgozunk a Diósgyőr megerősítésén, magyar válogatott játékosok és még 2-3 kiváló légiós is érkezni fog a szezon kezdetére" – jelentette ki Szabó Tamás.

Ez egyben azt is jelenti, hogy az élő szerződéssel rendelkező Peresztegi Nagy Ákos vezetőedzőnek már három játékosa van, Ravennel együtt, ugyanis a tavalyi keretből Bukovszki Mónikának és Szabó Petrának is érvényes szerződése van a következdő évadra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!