Sport

2013.03.03. 15:34

Nem csak az észt osztották Nagykállóban...

Nagykálló -  A nyíregyházi Bozsik Akadémia, illetve a Levelek győzelmével zárult a Kálló Kupa teremlabdarúgó utánpótlás torna.

Nagykálló -  A nyíregyházi Bozsik Akadémia, illetve a Levelek győzelmével zárult a Kálló Kupa teremlabdarúgó utánpótlás torna. A két korosztályban rendezett, nagy érdeklődéssel kísért eseményt betétprogramok színesítették a nagykállói sportcsarnokban: többek közt pályára lépett a Debreceni VSC, Nagykállói VSE, az Észosztók, no meg a Tudás és Tapasztalat válogatottja, vagyis az öregfiúk csapatok is labdába rúgtak.

A Nyíregyháza Spartacus, a DVSC, a Videoton és az Újpest illetékeseinek jóvoltából értékes relikviákkal gyarapodhattak a díjazott reménységek.

- KM -

Kálló Kupa

Az U13-s torna végeredménye: 1. Bozsik Akadémia Nyíregyháza, 2. Nagykállói VSE, 3. Levelek SE, 4. Balkány SE.

Különdíjak,. Gólkirály: Németh Ádám (Bozsik Akadémia). Legjobb kapus: Dobránszky Rafael (Levelek). Legjobb mezőnyjátékos: Marinka Ádám (Nagykálló).

Az U16-os torna végeredménye: 1. Levelek SE, 2. Balkány SE, 3. Nagykállói VSE, 4. Nyírpazony SE.

Különdíjak. Gólkirály: Kapin Patrik (Levelek). Legjobb kapus: Hegyes Benjámin (Balkány). Legjobb mezőnyjátékos: Dénes Krisztián (Nagykálló).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!