Sport

2013.03.04. 10:56

Miskolci Jegesmedvék: Jegyelővétel az elődöntő-meccsekre

Miskolc - Óriási az érdeklődés a szerdai és csütörtöki mérkőzések iránt, ezért érdemes elővételben megvenni a jegyeket.

Miskolc - Óriási az érdeklődés a szerdai és csütörtöki mérkőzések iránt, ezért érdemes elővételben megvenni a jegyeket.A Miskolci Jegesmedvék remek játékkal, történelmi győzelmet arattak vasárnap este Dunaújvárosban a MOL Liga elődöntőjében, ami egyben a magyar bajnoki döntő is. Ezzel az is eldőlt, hogy Miskolcon is két mérkőzés lesz, szerdán és csütörtökön este 6 órától. Már most óriási az érdeklődés a mérkőzések iránt, és nem zárható ki, hogy előfordul az, ami tavaly a MOL Liga döntőjében, amikor elővételben elfogyott minden jegy, és aznap a pénztár már ki sem nyitott. Éppen ezért, aki biztosan meg akarja nézni a két mérkőzést, az jól teszi, ha előre megváltja a jegyét. A felfokozott érdeklődés miatt meghosszabbított nyitvatartással várjuk a szurkolókat: 8-16 óra között a Jégcsarnok gazdasági irodájában, 16-18 óra között pedig a titkárságon lehet jegyet venni.

Érdemes megismételni néhány fontos tudnivalót. A rendőrségtől kapott információk szerint a MOL Liga elődöntő és magyar bajnoki döntő kiemelt kockázatú mérkőzéseknek számítanak, emiatt a Jégcsarnok területén a találkozók ideje alatt rövidital nem árusítható. A klub – a biztonsági szolgálattal egyetértve – arra kér minden szurkolót, hogy a lehető leghamarabb érkezzen meg a szerdán 18 órakor kezdődő találkozóra – kapunyitás 17 óra –, mert a nagy érdeklődés miatt tumultus alakulhat ki, illetve fokozottan ellenőrzik a biztonsági szabályok betartását.

A klub egyúttal megkezdi a felkészülést a következő szezonra is. Kérjük a bérleteseket, hogy a szerdai mérkőzésen, a beléptetésnél jelezzék a hoszteszeknek: a szeptemberben kezdődő bajnoki évben is igényt tartanak-e a székükre, megveszik-e ugyanazt a bérletet? Ennek révén a hosszabbítók számára hamarabb készülhetnek el a bérletek, az új vásárlók pedig megtudhatják, hol vannak még szabad helyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!