Sport

2013.02.04. 15:46

Vannak előrelépések és persze még csiszolnivalók

Kézilabda - A héten két edzőmeccset játszik a Nyíregyháza-Nyír-Komplett csapata.

Kézilabda - A héten két edzőmeccset játszik a Nyíregyháza-Nyír-Komplett csapata.Egy felkészülési mérkőzésen nem az eredmény az elsődleges, hanem a mutatott teljesítmény. Így volt vele Bartha Dénes is, ám azért a Nyíregyháza-Nyír-Komplett NB I.B-és férfi kézilabdázóinak mestere nem bánkódott amiatt, hogy csapata szombaton 30–28–ra nyert a román második vonalbeli HCM Bai Mare ellen a bujtosi csarnokban.

- Összességében elégedett vagyok a látottakkal. A védekezésben szemmel láthatóan előre léptünk, ám azért még vannak csiszolnivalók. A támadójátékra sem lehet panasz, a kontráink ültek, Varga László gólerős volt, és néhány látványos akciót is vezettünk felállta fal ellen. Támadásban több ritmusváltást szerettem volna látni, ezt és a visszarendezősét kell még gyakorolnunk a a hátralévő időben- így Bartha Dénes. Erre a héten két edzőmeccs is lehetőséget ad, hiszen szerdán este a Nyírbátor, míg pénteken ismét a Nagybánya lesz az ellenfél a bujtosi csarnokban.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!