Sport

2013.02.28. 15:10

Ózdi FC - MTK tartalék: újabb kanyar

Ózd - A két klub megegyezése értelmében a fővárosban játsszák le szombaton az Ózdi FC - MTK tartalék NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzést.

Ózd - A két klub megegyezése értelmében a fővárosban játsszák le szombaton az Ózdi FC - MTK tartalék NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzést. A két klub ugyanis fölcserélte a pályaválasztói jogot. A találkozót még novemberben halasztották el a Mátra-csoport 12. fordulójában, mert az MTK a versenybizottság hozzájárulásával nem utazott el Ózdra. Az újrajátszást már idén rendelték el, de a kiírt időpontban az ózdi stadion pályáit vastag hótakaró borította, ezért nem lehetett megrendezni a meccset. Ezekben a napokban a havat sár váltotta föl Ózdon, így a klubok megegyeztek abban, hogy most szombaton 13 órától Budapesten csap össze a két gárda, a tavaszi idényben pedig majd az észak-borsodi városban rendezik meg a bajnoki mérkőzést.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!