Sport

2013.01.30. 18:35

PVSE: Morar és Stanciu már biztos

Bükkábrány, Múcsony, Putnok - Tizenhárom gólt lőtt a szerdai edzőmeccsen a Putnok VSE NB II-es labdarúgócsapata, Múcsonyban.

Bükkábrány, Múcsony, Putnok - Tizenhárom gólt lőtt a szerdai edzőmeccsen a Putnok VSE NB II-es labdarúgócsapata, Múcsonyban.Körvonalazódik az észak-borsodiak tavaszi kerete: amint azt Koszta Péter, a PVSE trénere a felkészülési mérkőzés után lapunknak elmondta, két román futballistával, a védő Marius Morarral (FCM Turda), illetve a csatár Ciprian Stanciuval (C.S. Afumati) megegyeztek, így ők biztosan putnoki szerelést húznak. A bosnyák kapus, Efendic Faris (FK Gorazde) is minden bizonnyal a Sajó-völgyében folytatja pályafutását, és ugyanerre meg van az esély az Újpestről érkezett Üveges Szabolcs esetében is. A kameruni Pierretől és Davidtől azonban már elköszöntek. A szakvezető a következő előkészületi összecsapáson – amelyet szombaton 13 órától szintén Múcsonyban vívnak egy brazil amatőr csapat ellen – még két labdarúgót szeretne megnézni.

ÉM-MI


A tények

Putnok VSE – Bükkábrány 13-0 (2-0)

PVSE, I. félidő: Botló – Üveges, Kovács R., Morar, Illés – Kerékgyártó, Zabos, Zimányi Á., Horia – Monyók, Stanciu.

PVSE, II. félidő: Roza – Üveges, Zabos, Morar, Illés – Lucian, Monyók, Berecz, Horia, Luptak – Elek B.

Edző: Koszta Péter.

 Gólszerzők: Luptak (4), Monyók (3), Horia (2 - egyet 11-esből), Elek B. (2), Morar, Berecz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!