Sport

2013.01.29. 20:37

Milyen levelet kaptak a zöld-fehér lányok?

Miskolc - Magyar Kupa negyeddöntő-visszavágót játszik szerdán 18 órától idegenben az Albrecht-MVSC-MVSI.

Miskolc - Magyar Kupa negyeddöntő-visszavágót játszik szerdán 18 órától idegenben az Albrecht-MVSC-MVSI.A miskolciak gyakorlatilag teljesen nyugodtan vonulhatnak fel a parkettre, hiszen a Vasas-Óbuda már a január 17-i, első felvonáson eldöntötte a továbbjutás kérdését azzal, hogy a Kubikban 3:0-ra nyert. Toma Sándor edző most sem számolhat mindenkivel: Szilvási Dalma, Csarkó Edina és Oláh Csilla sérülés miatt fog hiányozni a Budapesten pályára lépő gárdából, míg a csapatkapitány, Szajkó Tímea mandulagyulladással bajlódik, péntek óta nem tudott edzésen részt venni, vagyis emiatt kérdéses az utazása.

Éljenek a lehetőséggel

– Ami azt is jelenti, hogy nagyjából ugyanazzal a csapattal állunk ki, mint az utóbbi találkozókon – mondta lapunknak Toma Sándor. – A realitás az realitás, a Vasas jobb csapat, remélem, azért tudunk egy jót játszani. Mi a szombati bajnoki meccsre készülünk, a Kaposvár ellen, bízom benne, hogy azok a fiatalok, akiknek lehetőséget adok, élni fognak vele. Amikor elkapjuk azt a bizonyos fonalat, akkor bárkinek kellemetlen ellenfelei tudunk lenni, de ennek a fiatal társaságnak mindig vannak hullámvölgyei, egy-két gyengébb teljesítmény. Azt szeretném, ha a hét végére összekovácsolódnánk, ha a szebbik formánkat vennénk elő.

Az összekovácsolódásnak bizonyára jót tesz egy, az edzőhöz érkezett levél, amelyet a tréner felolvasott a lányoknak.

– A szakosztály elődjének, a Miskolci Lokomotívnak az egyik volt játékosától, a 82 esztendős özv. Cservenka Miklósnétól, Demeter Ibolya nénitől kaptuk a kedves írást – árulta el a feladó személyét az Albrecht szakvezetője. – Ibolya néni alapítója volt annak a csapatnak, amelyben 1947 és 1957 között játszott. Leírja, hogy figyelemmel kíséri az eredményeinket, örül azoknak, valamint annak is, hogy a városban van egy ilyen fiatal, lelkes társaság. Ezúton is szeretném, szeretnénk neki megköszönni a gratulációt, a szép szavakat, de természetesen mindezt egy viszont levélben is megteszem, megtesszük. Jó egészséget kívánunk Ibolya néninek!

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!