Sport

2013.01.17. 11:46

Mezei-Vill-Rába ETO: A szezon futsalos rangadója következik

Futsal - Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkőzését pótolja be pénteken 19.30-tól az első helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévő Győr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el győztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyűjtő újfaluiak előnye csupán egyetlen pont a legfőbb riválisukkal szemben, a győriek ráadásul meccshátrányban is vannak.

Futsal - Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkőzését pótolja be pénteken 19.30-tól az első helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévő Győr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el győztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyűjtő újfaluiak előnye csupán egyetlen pont a legfőbb riválisukkal szemben, a győriek ráadásul meccshátrányban is vannak.Az ősz során igen felemás játékot hozott a legjobbak meccsének első és második játékrésze a Magvassy Sportcsarnokban, hisz míg az első húsz percben a vendég MVFC hengerelt (Gál, Siska, Rábl és Trencsényi szerzett gólt), addig a hajrában a hazaiaknak állt a zászló, háromszor vették be a hajdúságiak kapuját, de még ez is kevésnek bizonyult, nem tudták ledolgozni a szünet előtt szerzett hátrányukat, és 4–3-ra kikaptak. Azért is nagy szó, hogy Turzó József tanítványai le tudták győzni a címvédőt (ráadásul saját otthonában), mert ez rajtuk kívül még egyetlen csapatnak sem sikerült a 2012/13-as bajnokságban.

Az MVFC igen jó formában van, legutóbbi három meccsét simán hozta és ami még bizakodásra adhat okot, hogy Trencsényiék ezúttal saját környezetükben, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban léphetnek pályára.

A Mezei-Vill női szakasza vasárnap 14 órától a Mókusok együttesével csap össze Kiskunfélegyházán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!