Sport

2012.10.05. 13:29

DVTK - MTK: Nézzük együtt - Mindig, így most is győzelmet vár

Nézzük együtt, kértük meg Tóth Gábort, a DVTK SE alapítóját, aki megígérte, együtt nézzük.

Nézzük együtt, kértük meg Tóth Gábort, a DVTK SE alapítóját, aki megígérte, együtt nézzük.A diósgyőri labdarúgócsapat szurkolói közül sokan ismerik Tóth Gábort, aki alapító tagja volt annak a DVTK SE-nek, amely jelenleg a diósgyőri labdarúgó utánpótláscsapatokat üzemelteti, versenyezteti. Őt kérdeztük ez alkalommal a DVTK felnőtt gárdájának soros erőpróbája előtt, az MTK Budapest elleni találkozót megelőzően.

– Őszintén szólva, nem valami jó a lelkiállapotom, és nem elsősorban a Fradi meccs miatt, a vereség okán, hanem azért mert a csapat játékát túlságosan is defenzívnek látom – mondta Tóth Gábor. – Keveset támadunk, kevés gólt szereztünk. Maradva a tényeknél: 9 forduló alatt mindössze 7 alkalommal tudtunk az ellenfelek kapujába találni, az viszont nagy dolog, hogy ilyen mutatóval a 6. helyen tudunk állni.

Három csatárral?

Arra a kérdésre, hogy véleménye szerint miként lehetne a gólok számát növelni, Tóth Gábor ezt válaszolta:

– Nagyon sok szakértő van, én magam nem tartom annak, azért csak halkan mondom: jó lenne olyan játékost találni, aki igazi góllövő csatár, vagy nem egy, hanem kettő, esetleg három támadóval kellene játszani. Én egy Bacsa, Tisza, Seydi triót is el tudnék képzelni. De arra is kíváncsi vagyok, hogy a nagyon várt Rudolf mit fog nyújtani, és hogy mikor. Csodálkozom azon, hogy egy játékos dönti el, hogy van-e olyan erőben, hogy pályára tud-e lépni, ahogy azon is, hogy csatárként nem tudott legalább a kispadra leülni, hogy 5-10 percekre beszállt volna, például hogy lekösse a védők figyelmét. Most meg ugye sérült...


[poll id="240"]


Örök optimista

Arról, hogy mire számít az MTK elleni összecsapáson interjúalanyunk a következőket mondta:

– Örök optimista vagyok, én mindig DVTK győzelmet várok, így most is. De nem lesz könnyű ezt elérni, ebben biztos vagyok. Az MTK fiatal játékosokból álló, hajtós, jó csapat, és az előző bajnokihoz képest nagy változások kellenek ahhoz, hogy be tudjuk gyűjteni ellünk a három pontot. De én hiszek benne, hogy sikerülhet, ehhez viszont mindenkinek maximálisan oda kellene tennie magát. 

ÉM-BCS


Az MTK Budapest gárdáját fogadja a DVTK pénteken 19 órától az Andrássy úti stadionban. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on. Ön mit tippel a meccsre?

Pénteken 19 órától DVTK – MTK Budapest mérkőzést rendeznek az Andrássy úton a labdarúgó NB I 10. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén úgy döntött , hogy a szombati FTC – DVTK mérkőzés 83. percében kiállított diósgyőri Vági András a soron következő bajnoki találkozón nem léphet pályára.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!