Sport

2012.09.06. 14:37

George Menougong Kazincbarcikán

A Ferencváros tartalék csapata vendégeként meccsel a KBSC az NB  II Keleti csoportjának 4. fordulójában pénteken délután. A barcikaiaknál bemutatkozhat a volt diósgyőri csatár, George Menougong is.

A Ferencváros tartalék csapata vendégeként meccsel a KBSC az NB  II Keleti csoportjának 4. fordulójában pénteken délután. A barcikaiaknál bemutatkozhat a volt diósgyőri csatár, George Menougong is.Szabó János, a KBSC vezetőedzője: – Eddig bőkezűen hullajtottuk pontjainkat, most éppen itt az ideje annak, hogy néhány egységet visszaszerezzünk. Az igaz, hogy védelmünk gólképes, mert három meccsen hét találatot szedett össze, de azt ne felejtsük: háromszor 11-est lőhettek kapunkra ellenfeleink játékosai és büntetőből azért nem olyan nehéz gólt szerezni. Az a legnagyobb problémánk, hogy nem tudjuk kínálkozó helyzeteinket kihasználni, pedig ha ezt tesszük, már legalább tíz találatnál tartanánk. Remélem, hogy a Fradi tartaléknál végre felhúzzuk góllövő cipőinket. Újság még a klubunk háza táján, hogy leigazoltuk George Menougongot, aki korábban a DVTK játékosa volt. Ha a papírmunkát el tudjuk intézni, akár pályára is léphet pénteken.

A KBSC-ben Kovács P. eltiltása miatt nem szerepelhet, Nyisalovits, Salvador, Czégel és Hornyák pedig sérüléssel bajlódik, ezért csak utóbbi szereplése valószínű.

A pályán 

Labdarúgás: NB II Keleti csoport, 4. forduló

Ferencvárosi TC tartalék – Kazincbarcikai SC (péntek, 15.00)

 

A KBSC tervezett csapata: Szabó Á. – Fehér B., Komlósi, Fotyik (Privigyei), Szala (Fotyik) – Horváth B., Maicon, Luiz, Ngalle – Tátrai, Hornyák.

Az edző tippje: 1-2.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!