Sport

2012.08.16. 09:49

DVTK: A kapusposzt megvan, baloldali védő még nincs

Jeff Silvával, és a klubjával még tárgyalnak a DVTK labdarúgócsapatának vezetői.

Jeff Silvával, és a klubjával még tárgyalnak a DVTK labdarúgócsapatának vezetői.Leszerződtette szerdán Ambrusics Róbertet a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata, ezzel a kapusposzt betelt, ide újabb játékos érkezése nem várható. A 22 éves hálóőr két hete már együtt készült a DVTK keretével és mivel az akkori próbajátékon meggyőzte a szakmai vezetést, ezért szerződést kínáltak neki. Az elmúlt őszt a Vasasban, a tavaszt pedig Cambridge Unitednél töltött kapus azonban csak két hét elteltével, hétfőn jelentkezett edzésre Diósgyőrben, de jelezte, hogy elfogadja a klub ajánlatát. A DVTK-t működtető cég ügyvezetője, Dudás Hunor érdeklődésünkre elmondta, hogy 1+1 éves szerződést írtak alá a játékossal.

Az ügyvezetőt arról is megkérdeztük, hogy mi a helyzet a baloldali védő posztján a próbajátékán meggyőző teljesítményt nyújtott Videoton-játékossal, a brazil Jeff Silvával, illetve, hogy csatárposzt erősítését változatlanul tervezik-e.

Nézegetnek

– Folyamatosan tárgyalunk a Videotonnal és a játékossal is, de még nem tudok megállapodásról beszámolni – válaszolta Dudás Hunor, aki az esetleges csatár erősítésről a következőket mondta: – Még nincs lezárva a piac, nézegetünk, nézelődünk, és ha olyat találunk, akiről tudjuk, hogy tud segíteni, akkor lépni fogunk. De mindenáron, csak azért, hogy többen legyünk nem igazolunk még egy támadót.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!