Sport

2012.07.14. 17:25

Nedeckiék veszprémi ezüstje

Ózd, Veszprém - Az F3-es kategóriában a második helyen fejezte be a 19. Valvoline Veszprém Rallyt Nedecki László és Kovács Géza.

Ózd, Veszprém - Az F3-es kategóriában a második helyen fejezte be a 19. Valvoline Veszprém Rallyt Nedecki László és Kovács Géza.Az ózdi páros a Rallye2-es mezőnyben állt rajthoz, és végzett az ezüstérmes pozícióban a hat gyorsasági szakasz után.

Nedecki László a díjkiosztón elmondta: ezúttal a tartalék autóval álltak rajthoz, ezért az időeredmény csak másodlagos volt. Egy jót szerettek volna versenyezni a veszprémi murvás pályákon, amit sikerült is teljesíteniük.

- Elsősorban a közönségnek autóztunk, és saját magunk szórakoztatását tartottuk szem előtt – tette hozzá Nedecki László. – Örülök, hogy beértünk a célba és sikerült tovább gyarapítani a serleggyűjteményünket. Rendkívül gyors és élvezetes murvás pályákat jelöltek ki a szervezők, ezért remekül szórakoztunk ezen a hétvégén.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!