Sport

2012.06.13. 14:23

Benczés Miklós Fehérvárra tart (?)

Benczés Miklós, aki tavaly NB II-es bajnoki címet szerzett a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatával, a most véget ért szezonban pedig a 22. fordulóig irányította az élvonalban a piros-fehér együttest, a 2012/13-as szezonban Székesfehérvárott fog dolgozni – a Fejér Megyei Hírlap értesülése szerint.

Benczés Miklós, aki tavaly NB II-es bajnoki címet szerzett a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatával, a most véget ért szezonban pedig a 22. fordulóig irányította az élvonalban a piros-fehér együttest, a 2012/13-as szezonban Székesfehérvárott fog dolgozni – a Fejér Megyei Hírlap értesülése szerint. Úgy tudni: az NB I-es Videoton FC vezetőedzője, Paulo Sousa kérte fel arra Benczés Miklóst, hogy vállalja el az NB II Nyugati csoportjában szerepelt – és ott a most véget ért évadban Videoton-Puskás Akadémia néven, Hartányi Gábor irányításával a 8. helyen végzett – fehérvári tartalékcsapat irányítását.

Benczés Miklós az Észak-Magyarország érdeklődésére a hírt nem kívánta kommentálni, csupán annyit mondott, hogy létezik egy szóbeli egyezség közte és egy magyar csapat között, de csak a jövő héten, az utolsó megbeszélés, illetve a szerződéskötés után válhat biztossá, hogy hol fog dolgozni a következő szezonban.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!