Sport

2012.04.25. 11:08

DVTK és KBSC: pénzbüntetés és eltiltások

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén tárgyalta a hétvégén kiállított diósgyőri és kazincbarcikai játékosok ügyét is.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén tárgyalta a hétvégén kiállított diósgyőri és kazincbarcikai játékosok ügyét is.

NB I

A FEB elnök által kijelölt fegyelmi tanács (FT) a Vasast, mivel Farkas Balázs labdarúgóval szemben szerződésben vállalt fizetési kötelezettségeit késedelmesen teljesítette, 700.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Az FT a ZTE - Videoton bajnoki mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rendzavarások (szotyolás zacskó bedobása, rasszista megnyilvánulások - huhogás) miatt a ZTE-t 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Jahic Safet (ZTE) és Panikvár Leon (ZTE) a labdarúgó-mérkőzésektől 2012. augusztus 31-ig szóló eltiltást kapott.

Korhut Mihály (DVSC) 1, Gohér Gergő (Diósgyőr) 1, Sekour Youcef (Diósgyőr) 1, Rajczi Péter (Újpest), mint visszaeső, 4, Sváb Dániel (FTC) 1, Vaskó Tamás (Fehérvár) 1 és Pekár László (Kecskemét) 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Németh Ottó technikai vezető (ZTE) a kispadtól és az öltözőtől 3 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Az FT Bogunovic Milán (ZTE) labdarúgó ellen elrendelt fegyelmi eljárást megszüntette.

NB II

Az FT labdarúgók jogosulatlan szerepeltetése miatt a Salgótarjáni BTC másodosztályú férfi U-19 korosztályú bajnokságban résztvevő csapatával szemben egyszeri alkalommal 2 büntetőpontot állapít meg.

Az FT a másodosztályú U-19 korosztályú bajnokságban elmaradt Nagyatád - Balatonlelle mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Nagyatádi FC sportszervezet javára igazolja. Az FT a Balatonlelle SE-t írásbeli figyelmeztetésbe részesíti.

Az FT a másodosztályú U-17 korosztályú bajnokságban elmaradt Nagyatád - Balatonlelle mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Nagyatádi FC sportszervezet javára igazolja. Az FT a Balatonlelle SE-t írásbeli figyelmeztetésbe részesíti.

Az FT labdarúgók kötelező szerepeltetésére vonatkozó szabály megsértéséért (jogosulatlan játék) a másodosztályú U-19 korosztályú bajnokságban lejátszott Gyula – SZEOL SC Kft. - Tisza Volán mérkőzés pályán elért eredményét (1-2) törli, és a mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0 gólkülönbséggel a Gyulai Termál FC javára igazolja.

Pavlov Dusan (Eger) 2 és Horváth Szabolcs (Kazincbarcika), mint visszaeső, 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Puskás Csaba (Újszeged) 1, Bogár Krisztián (Euro Global) 4 soron következő felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Az FT labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt a Dunakeszi Kinizsi férfi futsal NB II bajnokságban résztvevő csapatával szemben egyszeri alkalommal 1 büntetőpontot állapít meg.

Az FT a női futsal NB II bajnokságban elmaradt Kalafa SE - Szentes mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Szentes sportszervezet javára igazolja.

Az FT a férfi futsal NB II bajnokságban elmaradt 1. FC Veszprém - Keszthely mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen 1. FC Veszprém sportszervezet javára igazolja.

Az FT az 1. FC Veszprém – Euro Global férfi futsal NB II bajnoki mérkőzésen a rendező sportszervezet részéről a rend nem megfelelő biztosítása és a vendégszurkolók rendzavarása miatt az 1. FC Veszprém és az Euro Global Financing Kft. sportszervezeteket, mint visszaesőket, 50.000 – 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Buzás Tibor sportszakember (Euro Global) a kispadtól és az öltözőtől 3 soron következő férfi futsal NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, Csernai Gábor László vezetőedző (MAFC) és Burzi István technikai vezető (Szuperinfó –Vác) írásbeli megrovásban részesült.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések

Diósgyőr 42, Kazincbarcika 17,5 ezer Ft.

Forrás: mlsz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!