Sport

2011.11.29. 14:47

Őszi első a Mezei-Vill

Berettyóújfalu - Szezonbeli utolsó mérkőzésüket is megnyerve az élen zártak a berettyóújfaluiak.

Berettyóújfalu - Szezonbeli utolsó mérkőzésüket is megnyerve az élen zártak a berettyóújfaluiak.

A Vasassal csapott össze Turzó József csapata az NB I-es férfi futsal bajnokság őszi szezonzáró, 11. fordulójában. Az MVFC számára nem kevesebb volt a találkozó célja, mint az elsőség megtartása.

Ehhez képest a kezdeti rohamok nem jártak sikerrel, az első gólra egészen a 14. percig kellett várni, ráadásul a vendégek oldalán villant fel az eredményjelző tábla. Szerencsére azonban nem örülhetett sokáig előnyének a Vasas, egy perccel később már jött is a válasz, Leo Mendes szerezte meg az egyenlítő találatot. 1-1 után folytatódott az adok-kapok, és sajnos kétszer is kapok jött, a 26. minutumban már 3–1-re vezettek az angyalföldiek.

Rákapcsoltak

Egyetlen perc leforgása alatt ismét egalizáltak a hajdú-bihariak, akik a hátralévő időben már nem hagyták szóhoz jutni ellenfelüket. Nagy Roland, majd Trencsényi János találatai bebiztosították a sikert, 5–3-ra nyert a Mezei-Vill.

A Vasas ellen aratott győzelmükkel megőrizték hazai veretlenségüket Turzó József tanítványai, akik jobb gólkülönbségüknek köszönhetően őszi bajnokok is lettek.

JEGYZŐKÖNYV

MVFC Berettyóújfalu–Vasas 1988 Déli Futsal 5-3 (1-2)

Berettyóújfalu, 600 néző. Vezette: Medovarszki I., Viczián M., Kormányos G.

MVFC: Tihanyi Cs. - Da Silva Mendes L., Michelzinho, Nagy R., Nagy I. Cserék: Pallai G., Gyöngyösi N., Trencsényi J., Nagy T., Kolompár Zs., Póta B., Gál I. Edző: Turzó József.

Vasas: Gál J. - Füzy Zs., Sámson Z., Fehér K., André B. Cserék: Sajben M., Solti N., De Mello E Souza Jackes Gil, Kovács N., Rodrigo T. Domingues, Páj G. Edző: Kis János.

Gólszerzők: Füzy Zs. (14. p.), Leo Mendes (15. p.), Fehér K. (18., 26. p.), Michelzinho (26. p.), Gál I. (27. p.), Nagy R. (37. p.), Trencsényi J. (39. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!