Sport

2011.09.01. 18:53

Varga József: A válogatott nem készül külön Ibrahimovicból

A debreceni Varga József szerint a csapategységen sok múlik péntek este.

A debreceni Varga József szerint a csapategységen sok múlik péntek este.

Fontos mérkőzés előtt áll a magyar válogatott, Egervári Sándor szövetségi kapitány fiai pénteken 19.45-től Svédország együttesét fogadják a Puskás-stadionban, Eb-selejtezőn. A keretben egyetlen lokistaként ott Varga József, akire vélhetően a védelem jobb oldalán számítanak majd.

Szerintem kifogástalan kondícióban vagyok, a sérülésem már a múlté, a hét végi bajnoki meccs után gőzerővel készülünk a svédek ellen – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a korábban kisebb húzódással bajlódó labdarúgó.

– Az nyilván nem tett jót a hangulatnak, hogy sérülések és eltiltások miatt több társunkat is nélkülöznünk kell, de úgy vélem, a válogatott keretben sok jó futballista vár a lehetőségre, úgy tűnik, most néhányan azok közül is megkapják a sanszot, akik korábban kevesebbet szerepeltek.

Ibra is megállítható Varga szerint

Vargát az esetleges siker „receptjéről" is faggattuk.

– Remek gárdát alkotnak a skandinávok, de ezzel nem mondtam újat. Nagyon nehéz meccs lesz, ahol maximális koncentrációra, szilárd csapategységre lesz szükség a részünkről, sőt az sem árt, ha a szerencse is mellénk áll és akkor jó eredményt érhetünk el. Sokan hajlamosak csupán Ibrahimovicra kihegyezni a svédek játékát, de mellette még számtalan klasszis ott lesz a pályán. Ibrából külön készülni fölösleges lenne, szerintem nem is lehet, több jó védekező teljesítménnyel és egymás kisegítésével azonban ő is megállítható.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!