Sport - Foci

2018.03.13. 16:10

Legjobb négy között a diósgyőri lányok

Miskolc - A női labdarúgó NB I 13. fordulójában magabiztos győzelmet aratott a DVTK a Haladás Viktória ellen.

Miskolc - A női labdarúgó NB I 13. fordulójában magabiztos győzelmet aratott a DVTK a Haladás Viktória ellen.

Diósgyőri VTK – Haladás Viktória 3-0 (2-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Szigetvári.

DVTK: Szőke-Nagy – André, Kresák (Újvári), Olar, Boros – Nagy F., Tóth A., Vachter, Sandu – Veldman (Kerekes), Markovic. Edző: Fórizs Sándor.

Haladás: Bíró – Balogh, Tálosi, Fördős (Király), Kopcsándi – Tóth A., Fábián – Manhart – Szakonyi (Kiss Zs.), Siklér, Öreg (Csidei). Edző: Simon Attila.

Gólszerző: Sandu (2), Olar.

Fórizs Sándor: – Bíztam a lányokban, az elvégzett munkában, mert napról napra jobbak vagyunk. Ma sokkal jobban játszottunk, mint az ellenfelünk, egységesebbek voltunk, és gólokra tudtuk váltani taktikai fölényünket. Győzelmünkkel az egyik célunkat már elértük, bejutottunk a felsőházi rájátszásba a legjobb négy csapat közé. Még egyszer le kell győznünk a Haladás-Viktória csapatát, és akkor teljesülhet másik álmunk is, hogy kupadöntőt játszunk.

Simon Attila: – Megérdemelten győzött a Diósgyőr, amely az első harminc percben eldöntötte a mérkőzés kimenetelét. Hátrányban már támadnunk kellett, és ezért kontrákból helyzeteket tudott kidolgozni a DVTK. Ma nagy különbség mutatkozott a javukra.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!