Sport - Foci

2012.07.08. 14:43

DVTK: Sisa Tibor elköszönt a három próbajátékostól

Tomáš Chovanec, Deák István és Papp Marcell hétfőtől már nem edz a Diósgyőri VTK-val.

Tomáš Chovanec, Deák István és Papp Marcell hétfőtől már nem edz a Diósgyőri VTK-val.A szombathelyi Király Kupára utazó keretnek tagja volt három próbajátékos, Tomáš Chovanec, Deák István és Papp Marcell is. Velük kapcsolatban tette fel a kérdést Sisa Tibornak a DVTK vezetőedzőjének a klub hivatalos honlapja: Hogyan tetszett a a teljesítményük az edzéken és a mérkőzéseken?

- Professzionális labdarúgásról beszélünk, így csak egy dolog fontos számunkra, milyen a teljesítményre képesek és az, hogy tudnak-e még többet hozzátenni a csapatunkhoz. Egyik próbázóra sem mondom azt, hogy rossz játékos, de nekünk most olyan minőségi labdarúgókra van szükségünk, akik koruktól függetlenül azonnal segítségünkre tudnak lenni. Ennek megfelelően Tomáš Chovanec, Deák István és Papp Marcell hétfőtől már nem edz velünk. Köztudott rólam, hogy nem ijedek meg a fiatalok csapatba illesztéséről, de ha játékosnevelésről van szó, akkor nagyon szívesen választok a saját utánpótlásból - mondta a dvtk.eu-nak Sisa Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!