Sport - Foci

2011.09.26. 15:01

DVSC-TEVA: Örültek és bánkódtak is

A Loki győzni ment Kaposvárra, döntetlen lett belőle.

A Loki győzni ment Kaposvárra, döntetlen lett belőle.

Továbbra is veretlen a DVSC-TEVA együttese a labdarúgó NB I-ben, a piros-fehérek tíz fordulót követően nyolc győzelemmel és két döntetlennel állnak az élen. Legutóbb Kaposvárról távoztak egy ponttal a hajdúságiak: Jammeh fejesgólját Adamo Coulibaly a 93. percben egyenlítette ki tizenegyesből.

Öröm és bosszúság

– Győzni mentünk Kaposvárra, folytatni szerettük volna a jó sorozatunkat – tekintett vissza a találkozóra Nagy Zoltán, a Loki jobbhátvédje.

– Sajnos nem úgy alakult, ugyanis tíz perccel a vége előtt betaláltak a hazaiak. Bosszantó volt ez, mert előtte több hatalmas helyzetet is kihagytunk, két ízben a gólvonalon mentett a kapusuk. Emiatt tehát bánkódtunk, de ha azt nézzük, hogy az utolsó percben egyenlítettünk, nem lehetünk teljesen elégedetlenek. Igen masszív, veszélyes csapat otthonából távoztunk ponttal, amely hazai pályán nem nagyon szokott meccseket veszteni.

Százhúsz százalék

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a hazaiak találata előtt miként lehetett volna kivédekezni az akciót.

– Én a saját emberemre ügyeltem, hiszen nem hagyhattam ott a beadásánál. Más kérdés, Dajan Simacon átszállt a labda, ám mindez olyan gyorsan és váratlanul történt, hogy nem tudtam rá reagálni, így a támadó zavartalanul ugorhatott fel és fejelt a hálónkba. Egy korábbi mérkőzésen, hasonló szituációban több időm volt cselekedni és akkor belülre húzódva el tudtam fejelni a labdát, de erre most nem volt lehetőségem – fogalmazott a védő, aki egyelőre egy szót sem akar ejteni a bajnoki aranyról.

– Nem szeretnék olyan kijelentést tenni, hogy biztosan mi vagyunk a favoritok, ezzel nem is kell foglalkoznunk. Ami a lényeg, hogy – Eli bá szavaival élve – százhúsz százalékot adjunk minden meccsen és akkor nem lehet gond. Szeretnénk minden találkozót megnyerni és jó lenne minél tovább megőrizni a veretlenségünket. Ha ez összejön, akkor a végén vélhetően előkelő helyen fogunk végezni, ám ez még nagyon távol van jelenleg.

HBN-TN


Hamisítatlan keleti rangadónak nézünk elébe az OTP Bank Liga tizenegyedik fordulójában. A remek formát mutató DVTK legyőzéséhez Rád is szükség lesz! Jegyjáték!

Most már pontelőnnyel vezet a Loki. Hét végén ugyan csak egy pontot szerzett a DVSC-TEVA alakulata Kaposváron az OTP Bank Liga tizedik fordulójában, mégis megerősítette helyét a táblázat élén.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 10. fordulójában Kaposváron vendégszerepelt a DVSC-TEVA együttese szombaton 15 órától. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!