Sport - Foci

2010.05.01. 22:33

A Szpari a Kecskemétet fogadta

<p>A Soproni Liga 25. fordulójában a soron következő mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus otthonába látogatott a Kecskemét csapata. A mérkőzésről szombaton 17 órától élőben tudósítottunk portálunkon.</p>

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Spartacus

Ovszijenko
Andorka
Stanisics
Miskolczi
Struhar
Davidov
Nacim
Bosnjak
Kovacsevics
Homma
Bouguerra
Vezetőedző:
 Szentes Lázár

   

 

 

2-3

 

2010. 05. 01. - 17:00

Nézőszám: 2000

Nyíregyháza, Városi Stadion


Vezeti:
  Bede (Ring, Farkas)
Tudósító: Mán László

Kecskemét

Holczer
Schindler
Gygya
Lambulics
Farkas
Bori
Cukic
Savic
Alempijevics
Litsingi
Montvai
Vezetőedző:
Urbányi István

  

Jegyzőkönyv:

Szentes Lázár: Montvai Tibor nekem is volt játékoson Zalaegerszegen, amikor lejött a pályáról én is gratuláltam neki, és kinyilvánítottam részvétemet. A játékosok hibázhatnak, ám egy ilyen helyzetben lévő csapat, mint a miénk azt már nem bírja el, ha az edző is hibázik. Ennyi év után elkövettem egy amatőr hibát a csapat szerkezetében és a kezdő kijelölésével is. Még nem adjuk fel.

Urbányi István: Montvai Tibor hajnalban tudta meg, hogy elhunyt az édesapja, aztán kérte, hadd játszhasson, köszönöm neki a játékát, és mély együttérzésünket fejezzük ki. Tudtuk, hogy a nyíregyháziak nehezebb helyzetben vannak, mint mi, és készültünk a kontrajátékra, hiszen a statisztikák alapján a védelmük volt a sebezhető. Sikerült is megvalósítani elképzeléseinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!