Sátoraljaújhely hírei

2011.05.24. 08:18

Csempészáruval kapta kölcsön az autót a sátoraljaújhelyi férfi

<p>Sátoraljaújhely - Tankolás közben bukott meg az a sátoraljaújhelyi férfi, akinek autójában csaknem 300 doboz adójegy nélküli cigarettát találtak a rendőrök.</p>

A férfi a kihallgatáson arra hivatkozott: az autó nem az övé, valószínűleg már a csempész cigarettával együtt kapta azt kölcsön. Az ügy vizsgálatát a rendőrök átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának, akik az illegális cigarettát és a férfi autóját is lefoglalták.  A sofőr ellen jövedéki orgazdaság bűncselekménye miatt indítottak eljárást.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési osztályának munkatársai az elmúlt csütörtökön az egyik határ közelében lévő benzinkúton figyeltek fel a Szlovákia felől érkező Mercedesre. Igazoltatták az autó sofőrjét, majd átvizsgálták az utasteret. Ekkor vették észre az anyósülés mögé rejtett csomagot. A kartondobozból összesen 289 doboz adójegy nélküli cigaretta került elő. A rendőrök értesítették a pénzügyőröket. A 30 éves férfi a kihallgatáson azt mondta: az autó nem az övé, kölcsönkapta azt - valószínűleg már a csempészáruval együtt. A férfi ellen jövedéki orgazdaság bűncselekménye miatt a pénzügyőrök eljárást indítottak. A mintegy 160 ezer forint értékű cigarettát és a csempészéshez használt autót pedig lefoglalták - tájékoztatta a Borsod Online-t Varga Zoltán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal regionális szóvivője.


Tejesládába rejtette a halakat az olaszliszkai tolvaj

boon | 2011.05.23 21:09
Olaszliszka, Sárospatak - Egy 40 éves olaszliszkai férfival szemben, hallopás miatt indított szabálysértési eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság.

Forró új laptopokat loptak Forrón

boon | 2011.05.23 12:34
Forró - Egy forrói közintézménybe több mint két millió forint értékben érkeztek számítógépek. Az eszközöket pakoló munkások úgymond kijelölték a gépeket, majd „tolvaj enterrel” eltüntették azokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!