Sátoraljaújhely hírei

2010.10.02. 18:44

Csak a Sajókaza nyert idegenben

<p>A labdarúgó megyei I. osztály 11. fordulójában hét meccset játszottak le szombaton.</p>

Encs – BTE Edelény 1-0 (1-0)
Encs, 100 néző. V.: Csorba II.
Encs: Hegedűs – Konkoly, Fülöp, Orosz, Tóth, Kuremszki (Orgona), Gregó (Sziránszki), Molnár, Kucsma (Tóbiás), Horváth, Galyas (Tarr). Edző: Kuszkó Sándor. 
Edelény: Ihász – Pavlánszki, Barbarits (Köteles), Gogolya, Molnár D., Konyha (Molnár G.), Béres (Kótai N.), Kecskeméti, Kótai F., Gáll, Taraczközi. Edző: Göndör Béla.
G.: Orosz.
Jók: Horváth, Fülöp, Tóth, Orosz, Molnár, Gregó, ill. senki.
Ifi: 3-0.
Kuszkó Sándor: – Kemény, hajtós mérkőzésen sikerült begyűjteni a győzelmet egy jó csapat ellen.
Göndör Béla nem nyilatkozott.


 

Tiszalúc – Tállya 2-1 (1-0)
Tiszalúc, 200 néző. V.: Rendek.
Tiszalúc: Kónya – Horváth T., Simon, Sándor, Roha, Vadász, Pálinkás, Macsó, Végső (Ruszó), Horváth S., Sipos. Edző: Majdanics Péter, Sándor Zsolt.
Tállya: Kristóf – Tóth, Bodnár, Vaszily (Pachinger), Takács, Szárnya (Huszti), Orosz, Mihálszki, Kiss (Szentirmai), Kovács, Pál. Játékosedző: Pachinger János.
G.: Pálinkás, Vadász, il. Bodnár.
Jók: az egész csapat, ill. Bodnár, Szentirmai.
Ifi: 0-0.
Majdanics László, elnök: – Inkább a küzdelem dominált mintsem a szép játék, és ma ebben sikerült ellenfelünk fölé kerekednünk. Gratulálok a fiúknak.
Pachinger János: – Gyenge színvonalú mérkőzésen nyert a hazai csapat, gratulálunk nekik.


 

Mezőcsát – Sajókaza 1-2 (0-1)
Mezőcsát, 150 néző. V.: Bárczy.
Mezőcsát: M. Varga G. – M. Varga Cs., Bedécs, Molnár, Szombati (Csillag), Lakatos J., Csapó, Bubenkó (Lakatos G.), Farkas Z. (Kovács), Gáspár, Rontó (Barna). Edző: Szombati Csaba.
Sajókaza: Tarr – Szabó, Asszony (Kakszi), Rimavölgyi, Nagy, Harnócz (Zuti), Dorgai, Kiss, Tamás, Tátrai, Kocsi. Edző: Sándor Zoltán.
G.: Molnár, ill. Dorgai (2).
Jók: M. Varga Cs., ill. Asszony, Dorgai, Tamás.
Ifi: 5-1.
Szombati Csaba: – A mai játékunk nélkülözte azokat az alapelemeket, melyek hiányában nem lehet mérkőzést nyerni. Keveset futottunk, azt is nagyon lassan, a párharcok nagy részét elveszítettük és a kapura veszélytelenek voltunk. Úgy gondolom mai vereségünk az elmúlt héten történtek egyenes következménye. Gratulálunk a vendégeknek.
Sándor Zoltán: – Úgy érzem teljesen megérdemelten visszük el a három pontot, igaz kiemelkedő teljesítmény ma nem volt a csapatomban viszont szervezetten és időnként magabiztosan játszottunk.


 

MVSC-MÁV Tiszavas – Aszaló 1-1 (1-0)
Miskolc, 150 néző. V.: Harnos.
MVSC-MÁV Tiszavas: Császi – Jóner, Boszák, Kovács, Illovai, Jónás (Plébán), Szigeti, Venczel, Nagy (Balajti), Boros, Horváth (Salap). Edző: Szabó János.
Aszaló: Lövei – Szász, Agárdi, Meczkó, Kispál, Balogh, Mészáros, Baráth (Lajtos), Tóth L. (Glonczi), Bari, Jáger. Edző: Szlifka Miklós.
G.: Nagy, ill. Balogh.
Jók: Császi, Jóner, Kovács, Venczel, Boros, ill. Agárdi, Lövei, Meczkó, Balogh.
Ifi: 3-1.
Szabó János: – Rászolgált az ellenfél az egy pontra. Az adódó ziccereket be kell rúgni, hogy előrébb léphessünk.
Szlifka Miklós: – Igazságos eredmény született.


 

Nyékládháza – Sátoraljaújhely 1-0 (0-0)
Nyékládháza, 100 néző. V.: Szuromi.
Nyékládháza: Bukta – Bányai, Filep, Banu, Gilányi, Gulya, Pálinkás (Bacsó), Kavalyecz, Bóta, Molnár (Szimcsera), Balázs (Mida). Edző: Túróczy Attila.
Sátoraljaújhely: Dankó – Matisz, Fedor (Budai), Hajdú (Szabó G.), Fodor, Petró, Barna, Szabó I., Laczi, Timkó, Orosz (Dakos). Edző: Szabó László.
G.: Pálinkás.
Kiállítva: Gulya (80.).
Jók: Filep, Gilányi, Molnár, Bóta, Pálinkás, Mida, ill. Petró.
Ifi: 6-2.
Túróczy Attila: – Végre eljutottunk odáig, hogy gyengébb játékkal is mérkőzést tudtunk nyerni. Nagyon nem villogtunk de így is domináltunk, és több helyzetet alakítottunk ki. A játékvezetést én egyáltalán nem méltatom, aki itt volt tudja miért.
Szabó László: – Jó iramú mérkőzést játszottunk, úgy érzem nem érdemeltünk vereséget, további sok sikert a nyéki csapatnak, kiváló volt a játékvezetés.


 

Sajóbábony – Tomor-Lak 1-0 (1-0)
Sajóbábony, 100 néző. V.: Jakkel.
Sajóbábony: Grolmusz – Tóth I., Mizser, Tóth T., Hronyecz, Novák, Nyeste, Lénárt, Túróczi (Schmidt), Erdei-Nagy, Gál (Szamkó). Edző: Tóth István.
Tomor-Lak: Simon – Szita, Ártim, Kuron, Bokk (Szemán), Ádám, Kalász (Farkas), Tóth I., Barta, Szabó (Szemér), Dobondi. Elnök: Szilvai Attila.
G.: Gál.
Jók: Grolmusz, Hronyecz, Nyeste, Tóth I., Lénárt, Gál, ill. az egész csapat.
Ifi: 3-0.
Tóth István: – A mai mérkőzésen három játékosom hiányzott ezért a győzelem volt az elsődleges szempont. Nem játszottunk jól, csak akartuk a győzelmet, további sikereket a Laknak.
Szilvai Attila: – Ma már egyenlő feltételeket kaptunk, így már veszíteni is más érzés. Bár ma már ismételten jól játszottunk, mégis az ellenfél találta a győztes gólt, gratulálok nekik.


 

Abaújszántó – Tarcal 2-2 (1-0)
Abaújszántó, 200 néző. V.: Károly.
Abaújszántó: Áfra – Bodnár, Dóczi, Mató, Müller, Konyecsnyik, Lehoczki (Orlóczki), Pocsai, Jakab, Tatár (Plaszkó), Matisz. Edző: Gyulai József.
Tarcal: Gável – Hlavács, Marton, Buri, Mózes, Dorogi, Bodnár, Lapis, Egyed, Bencsik, Szutorcsik (Kalász). Edző: Csehi László.
G.: Pocsai, Mató, ill. Bodnár, Dorogi.
Kiállítva: Konyecsnyik (75.), Buri (85.).
Jók: Áfra, Jakab, Matisz, Pocsai, ill. az egész csapat.
Ifi: 6-0.
ifj. Soltész Zoltán, elnök: – Az eddig is tapasztalt tendencia folytatódott, ismét nem a csapatok döntötték el a pontok sorsát. Nem tudom, hogy játékos, vezető, szurkoló meddig fogja ezt bírni, jobb lenne, ha közölnék, kinek és miért szúrjuk a szemét, ugyanis ez a hatodik mérkőzés az idényben  amikor pontot, vagy pontokat vesznek el tőlünk mosolyogva.
Csehi László: – 2-0 után is úgy érzem, hogy itt hagytunk két pontot a sok kihagyott helyzet miatt. További sok sikert a hazaiaknak.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!