Sajóbábony hírei

2012.02.10. 13:40

Pálinkamustra és pogácsasütő verseny

Sajóbábony - Pálinkamustra és pogácsasütő verseny lesz 2012. február 18-án Sajóbábonyban, a Déryné Szabadidőközpontban.

Sajóbábony - Pálinkamustra és pogácsasütő verseny lesz 2012. február 18-án Sajóbábonyban, a Déryné Szabadidőközpontban.Immár 8. alkalommal rendezik meg a minősítő és szakmai találkozót, tudtuk meg Sólyom Sándortól, a Déryné Szabadidőközpont vezetőjétől, a rendezvény szervezőjétől. A pálinkaversenyre még nevezhetnek a versenyzők.

Sólyom Sándor elmondta, a megye és a régió fontos rendezvénye ez. Az előző évek tapasztalatai szerint 100-120 pálinkát neveznek a gazdák, akik Tarcaltól Mádon át Egerig érkeznek Sajóbábonyba. Öttagú zsűri minősíti a „versenyműveket”.

A pogácsasütő verseny kapcsán megjegyezte, azért kötik össze a pálinkamustrával, mert a kettő harmonizál egymással. A „feleségek versenyén”, nagyon különleges pogácsák kóstolhatók majd a rendezvényen.

A szervezők minden nevezőt és érdeklődőt szeretettel várnak. További információk a www.sajobabony.hu honlapon, vagy a 46/549-378-as telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!