Hirdetés

2022.06.28. 10:11

Tornázz a gyerekekért!

Egészségmegőrzés, sport és jótékonyság egyben.

Három érzékeny fiatalember fogott össze, hogy egy több tekintetben vonzó programot kínáljon Miskolc sportkedvelő közönségének 2022-ben. Nem egyszerűen egészségmegőrző szabadidős tevékenységről van szó, hanem a legnemesebb értelemben jótékony kezdeményezésről. Minden hónap negyedik szombatján alakformáló tornát tartanak Monoczki Andival az M1 Fitnessben a Mr.Minden támogatásával, gyűjtéssel.

A neves aerobiktréner, aki maga is két kisgyermek – Marci és Máté – édesanyja, úgy döntött, mozgósít egy jótékony cél érdekében. Minden hónapban tart egyórás edzést, aminek bevételét a gyermekegészségügy oltárán áldozza fel. A sportoló gyerekkora óta versenyez, 2008 óta pedig maga is oktat. Közben pedig két pici gyermeket nevel, és érzékeny szülőként szeretne tenni a kicsik gyógyításáért. Monoczki Andi ezért indítja a programot, amivel nemcsak a beteg gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is segíthet.

A kezdeményezéshez kapcsolódva Mádi Tamás, az M1 Fitness Wellness Kft. ügyvezetője helyet kínált az edzésekhez a város legtrendibb mozgásközpontjában, ahová a jelzett napokon 11 órára várják a támogató, mozogni vágyó közönséget. Mádi Tamás ragyogó ötletnek tartja a kezdeményezést, hiszen ő is két gyermeket nevel, és vallja: nincs fontosabb, mint egészségesnek tudni a kicsiket. Az M1 Fitness alapjaiban is az egészséges életmód szolgálatában áll, és segíti vendégeit kortól és nemtől függetlenül. Ugyanakkor kiáll a nemes célokért időről időre, hisz véradást szervez, és év végén gyűjtést tartott rászoruló családok számára.

A kétezer-ötszáz forintos díjért nemcsak egyórás alakformáló tornát kapnak a sportkedvelő támogatók a város legreprezentatívabb fitneszközpontjában, hanem egy ajándékcsomagot is frissítő energiaszelettel, üdítővel és törölközővel a Mr.Minden támogatásával. A cég tulajdonosa, Molnár Ádám is rendre keresi, milyen jótékony ügyek mellé állhat, hogyan segíthet. Más mellett a sportesemények kiemelkedő támogatója, hisz a mozgás jótékony erejében. Ugyanakkor három kisgyermek édesapjaként azt is megtapasztalta, milyen kétségbeejtő helyzetbe kerülnek a szülők, amikor beteg gyermekük életéért aggódnak. Ezért csatlakozott a kezdeményezéshez, és támogatja egy éven át az egészségmegőrző programot, és segíti a gyűjtést a gyermekegészségügy szolgálatában.

Vadonatúj kreatív ötlete, amellyel többeket is be szeretne vonni a támogatói körbe, egy exkluzív törülköző létrehozása, mely amellett, hogy funkciójának is megfelel, a támogatók logójával ellátva reklámértéket is hordoz. Már vannak érdeklődők, és véges a felület, úgyhogy aki részt szeretne venni a programban, a Mr.Mindenben várják a jelentkezését!

INFORMÁCIÓ:

Gyere Te is! Együtt könnyebb! Sportolni és segíteni is! Jelentkezés e-mailben a [email protected] címen vagy telefonon a +36/30/375-19-25-ös számon.

A CÉGRŐL:

– Három éve jött az ötlet, hogy a sokéves kereskedelmi és értékesítési tapasztalatomat összegyúrva létrehozzak egy olyan üzlethálózatot, ahol a vásárlók mindent megtalálnak – idézi fel Molnár Ádám, a Mr.Minden Group Kft. tulajdonosa. – Üzletemet Mr.Mindennek hívják, és büszke vagyok arra, hogy a név oltalom alatt van, és ez ma már a védjegyünk. A vegyeskereskedésben a lakossági használati cikkek értékesítése mellett professzionális felhasználásra is tartunk tisztítószereket, barkácsgépeket, szerszámokat, csavarokat, kötőelemeket és építőanyagokat – ismerteti a cégvezető.

Már csak pár alkalom maradt...

A következőn OTT A HELYED, hogy részese legyél egy CSODA alkotásának! 

2022.10. 22. SZOMBAT 11:00 

Bejelentkezni a [email protected] címen, vagy a +36/30/375-19-25-ös telefonszámon tudtok. 

A tornák teljes bevételével pedig a GYEK-et, azon belül is az "Atópiás, Allergiás Gyermekekért Alapítványt" támogatjuk vele. 

Ha nincs időd eljutni tornázni, de szívügyednek tekinted, hogy adományozz, arra is van lehetőség bármekkora összegben. 

Már elég szép számmal vagyunk, de még mindig nem elegen, "kicsi helyen sok jó ember elfér" .

A tornákon frissítő csomag és egy gyönyörű hímzett törülköző is jár Molnár Ádám és Mr.Minden támogatásával. 

Gyertek és legyünk minél többen!

Tegyünk együtt csodát!

(PR-cikk)

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!