Hirdetés

2022.06.28. 10:11

Tornázz a gyerekekért!

Egészségmegőrzés, sport és jótékonyság egyben.

Három érzékeny fiatalember fogott össze, hogy egy több tekintetben vonzó programot kínáljon Miskolc sportkedvelő közönségének 2022-ben. Nem egyszerűen egészségmegőrző szabadidős tevékenységről van szó, hanem a legnemesebb értelemben jótékony kezdeményezésről. Minden hónap negyedik szombatján alakformáló tornát tartanak Monoczki Andival az M1 Fitnessben a Mr.Minden támogatásával, gyűjtéssel.

A neves aerobiktréner, aki maga is két kisgyermek – Marci és Máté – édesanyja, úgy döntött, mozgósít egy jótékony cél érdekében. Minden hónapban tart egyórás edzést, aminek bevételét a gyermekegészségügy oltárán áldozza fel. A sportoló gyerekkora óta versenyez, 2008 óta pedig maga is oktat. Közben pedig két pici gyermeket nevel, és érzékeny szülőként szeretne tenni a kicsik gyógyításáért. Monoczki Andi ezért indítja a programot, amivel nemcsak a beteg gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is segíthet.

A kezdeményezéshez kapcsolódva Mádi Tamás, az M1 Fitness Wellness Kft. ügyvezetője helyet kínált az edzésekhez a város legtrendibb mozgásközpontjában, ahová a jelzett napokon 11 órára várják a támogató, mozogni vágyó közönséget. Mádi Tamás ragyogó ötletnek tartja a kezdeményezést, hiszen ő is két gyermeket nevel, és vallja: nincs fontosabb, mint egészségesnek tudni a kicsiket. Az M1 Fitness alapjaiban is az egészséges életmód szolgálatában áll, és segíti vendégeit kortól és nemtől függetlenül. Ugyanakkor kiáll a nemes célokért időről időre, hisz véradást szervez, és év végén gyűjtést tartott rászoruló családok számára.

A kétezer-ötszáz forintos díjért nemcsak egyórás alakformáló tornát kapnak a sportkedvelő támogatók a város legreprezentatívabb fitneszközpontjában, hanem egy ajándékcsomagot is frissítő energiaszelettel, üdítővel és törölközővel a Mr.Minden támogatásával. A cég tulajdonosa, Molnár Ádám is rendre keresi, milyen jótékony ügyek mellé állhat, hogyan segíthet. Más mellett a sportesemények kiemelkedő támogatója, hisz a mozgás jótékony erejében. Ugyanakkor három kisgyermek édesapjaként azt is megtapasztalta, milyen kétségbeejtő helyzetbe kerülnek a szülők, amikor beteg gyermekük életéért aggódnak. Ezért csatlakozott a kezdeményezéshez, és támogatja egy éven át az egészségmegőrző programot, és segíti a gyűjtést a gyermekegészségügy szolgálatában.

Vadonatúj kreatív ötlete, amellyel többeket is be szeretne vonni a támogatói körbe, egy exkluzív törülköző létrehozása, mely amellett, hogy funkciójának is megfelel, a támogatók logójával ellátva reklámértéket is hordoz. Már vannak érdeklődők, és véges a felület, úgyhogy aki részt szeretne venni a programban, a Mr.Mindenben várják a jelentkezését!

INFORMÁCIÓ:

Gyere Te is! Együtt könnyebb! Sportolni és segíteni is! Jelentkezés e-mailben a [email protected] címen vagy telefonon a +36/30/375-19-25-ös számon.

A CÉGRŐL:

– Három éve jött az ötlet, hogy a sokéves kereskedelmi és értékesítési tapasztalatomat összegyúrva létrehozzak egy olyan üzlethálózatot, ahol a vásárlók mindent megtalálnak – idézi fel Molnár Ádám, a Mr.Minden Group Kft. tulajdonosa. – Üzletemet Mr.Mindennek hívják, és büszke vagyok arra, hogy a név oltalom alatt van, és ez ma már a védjegyünk. A vegyeskereskedésben a lakossági használati cikkek értékesítése mellett professzionális felhasználásra is tartunk tisztítószereket, barkácsgépeket, szerszámokat, csavarokat, kötőelemeket és építőanyagokat – ismerteti a cégvezető.

 

(PR-cikk)

Címkék#hirdetés
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!