hirdetés

2021.08.24. 09:59

Bestseller falmatricák a StickMe Collection válogatásában

Falmatricákból sokfélével találkozhatunk, de hogy egy magyar cég készítse őket, ilyen nem sok akad hazánkban. A cég családi vállalkozásból alakult, és a falmatricáikat saját kis műhelyükben szabják, vágják és csomagolják. A falmatricák rendkívül egyediek, a csapat mindig igazodik az aktuális trendekhez és a vevői igényekhez.

Forrás: stickmecollection.hu

Az elmúlt időszak eladásaiból készült egy lista, amely a legsikeresebb, legközkedveltebb matricákat tartalmazza. Ezekből vásároltak a legtöbbet a szülők, családok. Lássuk, melyek ezek!

Nyári szünet falmatrica

Az egyik legújabb falmatricája a StickMe Collection cégnek, mely egyből igen nagy népszerűségre tett szert. Tartalmazza azokat az elemeket, amelyekre mindenkinek egy nyáron szüksége lehet, azaz egy lakóautóra, hegyekre, vízre, egy kis felhőre és sok fára. A falmatrica elérhető egy színben is, de variálhatod is akár, több színben a formák szerint szétválogatva.

Szívecske falmatrica

A StickMe Collection webáruházában csoportosítva is megtalálod az összes matricát, ezáltal is segítik számodra a könnyebb eligazodást és gyorsabb keresést. A Szívecske falmatrica a Geometrikus minták között található. Kislányok nagy kedvence lehet akár falra, akár más letisztított, sima felületekre ragasztva.

Hőlégballon falmatrica

Ovisok, kisiskolások kedvence lehet nemtől függetlenül a Hőlégballon matricakészlet. A szettben 12 db hőlégballon, 24 db különböző méretű felhő és 48 db különböző méretű csillag található.

Rókás falmatrica

Az Állatos falmatricákat szinte mindenki szereti. Nagyon sokféle állatos falmatrica található meg a válogatásban, ezek közül az egyik helyezett a Rókás lett. A szettben viszont nemcsak róka található, hanem süni is, valamint, gomba, levél és különböző méretű fák.

Dínós falmatrica

A gyerekek örök kedvencei a dinoszauruszok. Minden korosztály szereti a témát, könyvek és filmek dolgozzák fel ennek a letűnt kornak a részleteit. A StickMe Collection különböző típusú dínós falmatricái közül te választhatsz, hogy mindet egy színben szeretnéd, vagy pedig a különböző dínók más színt kapjanak.

Építőmasinák falmatrica

A webáruház oldalán külön kategóriában találod a Fiús és a Lányos falmatricákat. A legkedveltebb Fiús falmatrica az Építőmasinák lett, amely tartalmaz teherautókat, markolókat, darukat és betonkeverőket, de még emellett a szerelésükhöz szükséges villáskulcsokat és fogaskereket is. Szintén választhatod egy vagy több színben.

Könnyű és gyors felragaszthatóság

Mindegyik matrica 24 színben érhető el, de azok a szettek, amelyek többfélét tartalmaznak, tetszőlegesen kombinálhatók igény szerint más színekkel. A felhelyezésük gyors és ragasztómentes, nem kell a száradásra várni, és nem szükséges hozzá semmilyen szakértelem.

A falmatricákhoz akár egyedi szövegezést is kérhetsz, ezt jelezd a megrendelésednél. Ha egyszerre több szettet is vásárolsz, a StickMe Collection elengedi a postaköltséget. Jó böngészést, és ha kérdésed vagy különleges igényed van, bátran keresd a cég munkatársait!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában