szponzorált tartalom

2021.02.27. 07:00

Az embert és az egészséget szolgálja

Új szolgáltatásaként covid antitest szűrést is végeznek.

Fotó: Kálmán Attila

A miskolci MacroKlinika, a régió legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatójának célja, hogy komplex egészségügyi szolgáltatást nyújtson pácienseinek. Jelmondatukhoz híven – „Az embert és az egészséget szolgáljuk!” – az egyéni páciensek mellett a gazdasági szféra szereplőinek is alternatívát nyújtanak.

Fotó: Kálmán Attila

– Az elmúlt évben a klinika fejlődése dinamikus volt – mondta Szabó Gergely, a MacroKlinika ügyvezető igazgatója. Jelenleg azon dolgozunk, hogy gazdasági és szakmai kapcsolataink tovább erősödjenek és nem csak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, hiszen ilyen komplexitású magánegészségügyi intézmény nincs a régióban. Két fő tevékenységi köre a képalkotó diagnosztika és a járóbetegszakellátás.

Fotó: Kálmán Attila

Klinikánkon több, mint harminc féle szakrendelés működik, külön hangsúlyt fektetve a jövő nemzedékének egészségére, hiszen önálló gyermekgyógyászati részleg várja a legifjabbakat szakképzett specialistákkal. Foglalkozásegészségügyi szakellátásunk a régió gazdasági társaságainak nyújt komplex és egyedi egészségügyi szolgáltatást. Menedzserszűrő programjaink, szolgáltatásunk több magyar és nemzetközi magánbiztosító, egészségbiztosító, ellátásszervező cég tetszését is elnyerte. A gazdasági szféra szereplőinek egyedi ajánlatot készítünk, figyelembe véve a vállalkozás igényeit, a cég nagyságát, profilját, az alkalmazottak feladatköreinek megfelelő foglalkozásegészségügyi előírásokat.

Fotó: Kálmán Attila

A cégvezetők számos lehetőség, egyedi finanszírozási csomag, kedvezmény közül választhatnak. Külön részét képezi kínálatunknak a munkaalkalmassági vizsgálatok mellett a bővített szolgáltatások (menedzserszűrő csomagok, témaspecifikus szűrő- csomagok), melyekkel az adott munkaadó egészségbiztosítás keretein belül cafeteriaként, egyéb juttatásként honorálhatja munkavállalóit. A klinika új szolgáltatásaként covid antitest szűrést is végeznek, illetve post covid szűrőcsomagot is kínálunk a covidon átesettek számára – emelte ki az ügyvezető.

Elérhetőségek: www.macroklinika.hu

Időpontfoglalás: +36/70-500-1818 3526 Miskolc, Arany János tér 1. (Macropolis)

(A borítóképen: Az embert és az egészséget szolgálja Modern környezet várja a pácienseket)

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában