Hirdetés

2023.07.06. 13:43

Rozsdamentes kapuk, kerítések egyedi ízlés szerint

ATInox: a mai kor igényeinek megfelelő technológia és anyaghasználat.

PR cikk

Lánczos Gábor miskolci megrendelő kifejtette: "csak" egy egyszerű, a lakóövezettel, a természetes környezettel harmonizáló, a mai kor igényeinek megfelelő lézervágott kerítésre vágyott, ami rozsdamentes is, hogy később ne kelljen bajlódni a festéssel. A cégtulajdonost ismerve nem volt kétséges, hogy az ATInox Plusz Kft.-t választja a kivitelezésre.

Harmóniában az elképzelésekkel

A megrendelőnkkel teljesen más volt a közös munka, mint a legtöbb ügyfelünkkel, első megbeszélésünkkor tisztáztuk a kerítés főbb paramétereit, többek között az anyagminőséget.  Mint ügyfél nagyon sokat segített és rugalmasan állt a projekt megvalósításához, a grafikát elkészítették és előkészítették a lézervágásra – mondta el Kovács Márk műszaki vezető.

Miután adott volt minden, elkészítettem a keretek, kapuk gyártáshoz szükséges modelljeit, a precízebb és termelékenyebb gyártás érdekében a zártszelvény elemek is lézervágással készültek. A kapukhoz csapágyazott forgáspontokat használtunk fel, amelyek rögzítéséhez egyedileg tervezett konzolokat készítettünk – idézte fel a szakember.

 
 

Exkluzív megjelenés, örök élet

Egy stílus jegyeit nem csak a belső építészetben jeleníthetjük meg. A mai kor divatos anyaga a rozsdamentes acél és ez a kivitel a lakótér külső részén is kiválóan alkalmazható. Sőt, mondhatjuk, még jobban, hiszen az időjárás igénybevételeinek is tökéletesen ellenáll. Míg az acél kerítések, kapuk, korlátok felületkezelést igényelnek – legyen az horganyozás és/vagy festés -, addig a rozsdamentes, vagy saválló termékek a kivitelezés során megkapják azt a felületet, amely utána már csekély karbantartást igényel. Mint az acél esetében, a rozsdamentes acél anyagnál is csak a fantázia és az ízlés határozza meg, milyen kivitelt válasszunk. Aki a szögletes elemeket kedveli, annak lapos acélból, zártszelvényből tudunk ajánlani megoldást. Aki inkább a kerek formákat szereti, annak pedig csőből, köracélból is kialakíthatjuk a kerítésmezőket, vagy a kapu szárnyait. Lehetőség még a lemezprofilokból összeállított változat is. Egyedi mintákkal ellátott, lézerrel vágott felületekkel nagyszerűen fel lehet dobni az egyszerű felületeket is - hangsúlyozta Dudik Atila ügyvezető. 

 
 

Cégadatok:

ATInox Plusz Gyártó Szerelő és Kereskedelmi Kft.
Székhely: 3526 Miskolc, Huszár utca 2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában