Hirdetés

2023.07.03. 11:26

Félig félre a feszülőssel!

Megéri legalább ötven százalékban kicsit messzebbre tekinteni annál, mint ami a megszokott. Az öltözködésben mondhatni Jolly Jokernek számít minden, ami passzos. Pláne, ha ehhez a megfelelő alak is adott. De mi van a legújabb üdvöskével, az oversize iránnyal? Mert úgy tűnik, a világon tízmilliók bolondulnak érte, és bizony ez nem a véletlen műve!

PR cikk

Forrás: housebrand.com

Akkor mostantól minden legyen túlméretezett?

Ne, lehetőleg ne. Bár speciális fotózásokon látni olyan szetteket, ahol minden oversize, de ahhoz, hogy ez tényleg stílusos végeredménnyel járjon, elengedhetetlen némi divatbeli jártasság. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy akkor a túlméretezésnek intettek. Sőt! Az arany középút szolgálhat vonzó megoldásként.

Az oversized női póló – House kínálatában stílusos, szexi, és roppantul trendi. Nem szélesít, nem tömbösít, kicsit sem előnytelen. Még azoknak sem, akik egyébként határozottan vékonyak. Akik meg némi túlsúllyal élnek, külön kiélvezhetik a szabásban rejtőző, magától értetődő előnyöket. Úgyhogy túlzás nélkül állítható, hogy a túlzó méret az az irányzat, ami megismerésre méltó a legtöbbeknek.

Forrás: housebrand.com

Egy valamire azonban megéri célzottan odafigyelni. Fentebb is utaltunk arra, hogy a komplett oversize szett csak bizonyos esetekben mutat jól. Azonban, ha történetesen kizárólag a felső oversize, a többi pedig passzentos, szűk fazon, például nadrág vagy szoknya, akkor máris adott az ellenállhatatlan összhang.

A lezserség tökéletesen férfias!

A laza fellépés azonban nemcsak a hölgyeknek áll jól. Mi sem tanúskodik erről jobban, mint az oversized póló férfi – House Brand módra. Az uraknak alapjáraton jól áll minden, ami kellően könnyed, olyannyira, hogy rajtuk még a több számmal nagyobb felsők is pazarul mutathatnak. De természetesen jelen esetben nem elnézett számokról van szó, hanem tudatos túlméretezettségről, ami arányosságot jelent. Pontosan ezért annyira trendi ez az irányzat: képtelenség vele melléfogni. Színek tekintetében a határ a csillagos ég. A fekete még mindig vadító, és természetesen karakteres, de azért megéri a 2023-as év trendjével harmonizálva az árnyalatok sokszínű választékában is körülkémlelni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában