Hirdetés

2023.03.24. 00:00

A mosoly a legelőnyösebb ékszer

Az anyaság és a szakma, ami kitölti az életét.

Dr. Zsarnai Zita több, mint tíz éve végzett a Debreceni Fogorvostudományi Egyetemen, ezt követően számos helyen dolgozott fogorvosként Miskolcon, Szirmabesenyőn, a debreceni klinikán és Tiszaújvárosban is. Konzerváló fogászat és fogpótlásból rendelkezik szakvizsgával. 

Az első kislányom születése után kezdtem el a kistokaji körzetben tevékenykedni, melyet azóta is folytatok - idézi fel. 
Két éve kezdett magánpraxisba Tiszaújvárosban és éppen most költöztek át a saját magánrendelőjébe. Két kislánya édesanyja, így az anyaság és a szakma, ami kitölti az életét. 

A rendelőben fájdalom esetén igyekeznek minél előbb segíteni a páciensnek, de végeznek esztétikai kezeléseket is. Igyekeznek a stresszt, a félelmet és a szorongást oldani, amely a fogászati beavatkozásokat általában kíséri. 

 
 

Nem szeretném, hogy a pácienseim azt érezzék, hogy futószalagon végezzük a munkát. Azon vagyok, hogy a szükséges rossz helyett élményt és feltöltődést jelentsen számukra a kezelés - fogalmazta meg. 

Az új rendelőben, a fogászat mellett, szájsebészeti gondokat is orvosolnak, valamint két éve nőgyógyászati ellátás is működik szintén egy hölgy doktornővel - tudtuk meg.

 

Nagyon sok fizikai tünet lehet, amely összefügghet a fogászati problémákkal, önbizalmi gondokat okozhat az esztétikai megjelenés miatt. Az a célja, hogy megnyugtató és teljeskörű tájékoztatást nyújtson, illetve rávilágítson a holisztikus egészség összefüggéseire, mindamellett, hogy érezzék is jól magukat a páciensek a tükörbe nézve. A szájsebészeti kezelés körében fogbeültetést is végeznek, a röntgenezés a kistokaji rendelőben lévő panoráma röntgennel történik, a fogtechnikai munkákat pedig Miskolcon végzik.

 

A páciensek a környező településekről - Polgár, Sajószöged, Tiszapalkonya, Tiszadob, Tiszafüred - érkeznek, jórészüket már korábban is kezelte és a kedvező tapasztalatok nyomán újra felkeresik.

Asszisztensével tökéletes harmóniában működnek együtt. Az új rendelőt könnyed lágyság, modern elegancia jellemzi, derűt és nyugalmat sugárzó légkörben, maximálisan odafigyelnek a páciensekre.

Információ: 

Dr. Zsarnai Zita

Cím: 3580 Tiszaújváros, Szent István út 37/d

Rendelési idő
Hétfő: 12.00-18.00
Kedd: 08.00-12.00
Péntek: 08.00-12.00

Időpont: előzetes telefonos bejelentkezés alapján a 06-30/111-6477 telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában