Hirdetés

2022.12.12. 11:47

Csomagszállítás felsőfokon

Tudtad, hogy a DPD Európában a második legnagyobb csomagszállító cég? Innovatív, digitális technológiára támaszkodó, újító megoldásaik, széles nemzetközi hálózatuk teszi őket a hazai csomagszállító piac meghatározó szereplőjévé.

Rajtuk keresztül belföldre és külföldre is adhatsz fel csomagot, és biztos lehetsz benne, hogy a szállítás során a futárszolgálat munkatársai maximális biztonságra törekedve fogják kezelni azt. 

A Csomagnet.hu-n keresztül gyorsan és könnyen adhatsz fel csomagot kihasználva a DPD futárszolgálat által nyújtott számos előnyt, és csökkentve a csomagfeladásra szánt adminisztrációs időt. 

A DPD szolgáltatásai:

  • Online díjkalkuláció
  • Háztól házig szolgáltatás
  • Azonnali megrendelési lehetőség
  • Utánvét opció elérhető
  • Kedvezményes árak

Belföldi szállítás

A DPD megfelelő partnere lehet a vállalkozásoknak és a magánfelhasználóknak egyaránt, ha belföldi csomagszállításról van szó.

A hazai kézbesítésre felvett csomagok 48 órán belül kézbesítésre kerülhetnek. Belföldi szállításnál a háztól házig opció mellett a csomagpontról csomagpontra történő szállítás is megoldható. Többféle fizetési lehetőség közül választhatunk, hazai küldemények feladásakor akár készpénzben is fizethetünk a futárnál. Az utánvétet választó ügyfelek számára az utánvétes összeg a kézbesítéstől számított 8 munkanapon belül kerül átutalásra. 

Nemzetközi szállítás

Európában 29 országba kézbesít a futárszolgálat, a csomag a feladó és a címzett között távolságtól függően 1-5 nap alatt ér célba. Európai Unión kívüli országokba történő szállítás során vámkezelési feladatok ellátásával is segítik a megrendelőket.

A küldemények felvétele munkanapokon történik, a fuvardíj bankkártyával vagy banki előreutalással egyenlíthető ki. 

Szintén nagy segítség lehet, hogy a maximális kézbesítési súly 31,5 kg, így az igazán nehéz csomagokat is rájuk bízhatjuk. 

Európán belül 4 szállítási zónába sorolják a célországokat, ezek alapján tájékozódhatunk a várható szállítási időről és csomagszállítási díjakról és az esetleges vámkezelési eljárásról.

Hogyan csomagoljunk, hogy sértetlenül érkezzen meg küldeményünk?

A küldeményünk belső tartalmáért és biztonságos csomagolásáért mi magunk is felelősek vagyunk. A DPD-nél kiemelten fontos, hogy a szállítandó áruk sérülésmentesen érkezzenek meg a megadott címre, de a beltartalom oltalmát nem tudják megoldani hatékony belső védelem (pl.: polisztirol golyó, buborékos fólia, gyűrt papír) nélkül.

A küldeményeket minden esetben úgy zárjuk le, hogy azt a szállítás alatt sérülésmentesen ne lehessen felnyitni. Használjunk kimondottan erre való ragasztószalagokat, erős anyagból készült dobozokat.

A megfelelően előkészített küldemények pedig egy igazán professzionális csapathoz kerülnek, ha a DPD-re esik a választásod, legyen szó belföldi vagy nemzetközi szolgáltatásról. 

Pr cikk
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában