PR cikk

2011.12.22. 11:44

Nyíl Nyúl karácsonyi akció a villamoson

Miskolc - A Nyíl Nyúllal búcsúzik a projekt az építési szünet megkezdése előtt.

Miskolc - A Nyíl Nyúllal búcsúzik a projekt az építési szünet megkezdése előtt. Karácsony közeledtével az Európai Uniós támogatással , a Kohéziós Alap társfinanszírozásával megvalósuló Zöld Nyíl villamos projektben is megkezdődik az építési szünet. A Zöld Nyíl visszaadja a városnak a közutakat, megszűnnek a forgalomterelések, építési munkálatok, a miskolciaknak pedig arra is figyelniük kell, hogy a próbajáratok révén a mintegy 11 kilométernyi új pályán már járnak majd a villamosok, immár Diósgyőr és Felső- Majláth között is.

A első próbajáratok sikeresen, minden probléma nélkül „végigmentek” a Diósgyőr városrész és Felső-Majláth végállomás közötti új szakaszon. Mind a pálya, mind a felsővezeték-rendszer, ezzel együtt a kivitelező és mindenki, aki részt vett az építésen, jól vizsgázott.

Az egész évi munka lezárásaként az MVK Zrt. és a Miskolci Zöld Nyíl 2009 Konzorcium a projekt kabala figurájával, a Nyíl Nyúllal búcsúzik és kíván Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet minden miskolcinak. Az egész évben tanúsított türelemért és megértésért a köszönet jeleként 2011. december 23-án 14.00-17.00 óra között a villamoson utazó szerencsés utasoknak a Nyíl Nyúl Zöld Nyíl sálat fog ajándékozni a kivitelező Konzorcium jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában