PR cikk

2011.06.16. 09:48

Borvacsora a festői szépségű tarcali Gróf Degenfeld Kastélyszállóban

<p>A június nemcsak a nyár kezdete hanem a szőlő virágzásának időpontja is. Ez alkalomból az idén másodjára rendeznek borvacsorát a festői szépségű tarcali Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** éttermében június 18-án.&nbsp;</p>

A márciusban tartott első borvacsorán tokaji és villányi borokhoz párosított ételek kápráztatták el a résztvevőket, míg a mostani, júniusi borvacsorájukon a Takler Pincészet mutatkozik be. A 6 fogásos ételkülönlegességekből álló vacsorához - a két pincészet borászának ismertetőjével - a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok  tokaji borkülönlegességei mellett kiváló szekszárdi borokat kóstolhatnak meg a résztvevők. A Solymosi Attila konyhafőnök által kreált menüsorban pedig olyan, a korai nyári forróságban is jól fogyasztható könnyed fogások kaptak helyet, melyeknél fontos szempont volt a helyi alapanyagok használata és a magyaros ízvilág.

 

A borvacsora időpontja 2011.06.18. este 6 óra.

Asztalt foglalni és érdeklődni a Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** elérhetőségein lehet: [email protected], www.hotelgrofdegenfeld.hu, 47/580-400.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában