PR cikk

2011.01.21. 13:35

Észak Hűségkártya

<p>Számos kedvezmény számtalan helyen! Jelentős összeget takaríthat meg a családi költségvetés számára!</p>

Bár felgyorsult világunkban hamarabb juthatunk információhoz az interneten keresztül, ám számos előnye van annak, ha valaki egy napilap előfizetője. Sokak szerint jó egy pillanatra lelassítani, s egy kávé mellett átlapozni az aznapi lapot, melyben nemcsak hangsúlyosabb tálalásban olvashatnak egyes témákról, hanem kézzel fogható kedvezményeket is kínálunk hűséges olvasóinknak.

Sok éve hagyomány, hogy különböző kulturális eseményekre (koncertek, cirkuszi előadások stb.) kedvezményes áron vehetnek nálunk belépőket. Ráadásként pedig 2009-ben elindítottuk hűségprogramunkat, amelyben kedvezményes vásárlási lehetőséghez és szolgáltatásokhoz jutnak a programban résztvevő partnereinknél. A kártya használata praktikus és egyszerű, s ha ügyesen forgatják, nemcsak az előfizetői díjat spórolhatják meg, annál jóval nagyobb megtakarítást jelent!


A teljesség igénye nélkül néhány igénybe vehető kedvezmény:

Autó (szerviz, alkatrészek, karosszériajavítás, fényezés stb.)

5-20%

Ékszer

5-50%

Étterem, vendéglátás

5-15%

ték

5-10%

Nyílászárók, kapuk, árnyékolástechnika

5-45%


A programban résztvevő  partnereinkkel kapcsolatos hírek és információk keddenként jelennek meg a napilapban, a hűségoldalon, illetve a hűségkártya elfogadóhelyek folyamatosan bővülő listáját is megtalálja az Északban.

Az aktuális kedvezményeket, a hűségoldalt és az elfogadóhelyek listáját az alábbi linkekre kattintva találhatja meg:

Ha Ön még nem előfizetőnk, s igénybe szeretné venni a hűségkártya nyújtotta kedvezményeket, kérjük, hívja a 06-40-424-424-es telefonszámot, vagy kattintson az alábbi linkre:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában